Οι εργαζόμενοι του Mega έξω από τα γραφεία Βαρδινογιάννη

Print Friendly, PDF & Email

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη πραγματοποίησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega Channel.

Οι 420 εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες και πλέον αντιμετωπίζουν το φάσμα του “μαύρου” αφού οι κύριοι Βαρδινογιάννης και Μαρινάκης, αλλά και ο έτερος μέτοχος, Ιβάν Σαββίδης, δεν έχουν καταθέσει αίτηση αδειοδότησης για το Mega.

Αν δεν αλλάξει κάτι ως προς τις προθέσεις των μετόχων το κανάλι κινδυνεύει με λουκέτο αφού σύμφωνα με τον νόμο στις 27 Φεβρουαρίου θα πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν έκαναν αίτηση αδειοδότησης.

Ο μεγαλομέτοχος του Mega, Γιάννης Βαρδινογιάννης σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους πριν από 20 μέρες είχε πει ότι μόνος του δεν μπορεί να κρατήσει το κανάλι, πετώντας το “μπαλάκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλά και ο κ. Μαρινάκης κατά την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους τους ανέφερε μεν ότι τον ενδιαφέρει το κανάλι αλλά δεν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο καθώς δεν ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο.

Πηγή: documentonews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή