Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο διαιτητών Super League που έγινε στο Καρπενήσι

Η σύνθεση της απερχόμενης Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας
Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (21/08) στο Καρπενήσι το “Σεμινάριο Αξιωματούχων Διαιτησίας Α΄ Κατηγορίας”, το οποίο διοργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. ενόψει της έναρξης των νέων εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδος, με συμμετοχή 23 διαιτητών και 52 βοηθών.

Στην τελευταία ημέρα του σεμιναρίου, το πρόγραμμα περιελάμβανε “Πρακτική Εξάσκηση”, ομιλία του Ιntegrity Officer της ΕΠΟ κ. Δημήτρη Δαβάκη σχετικά με “θέματα ηθικής”, καθώς και του PT OMT Neurotrainer κ. Γιώργου Κακαβά αναφορικά με “Τεχνικές Λήψης Διαιτητικών Αποφάσεων”.

Αύριο ξεκινά στο Καρπενήσι και τις ίδιες εγκαταστάσεις το αντίστοιχο “Σεμινάριο Παρατηρητών 1ης Κατηγορίας 2018-19”, με συμμετοχή 28 παρατηρητών.

Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνονται η γνωριμία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, με έμφαση στον τρόπο λειτουργίας της και αξίες που προάγει και πρεσβεύει, η διεξαγωγή των πρώτων γραπτών τεστ της σεζόν, η μελέτη των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στους Κανόνες του Παιχνιδιού 2018-19 και των πρακτικών συνεπειών τους, η εκτίμηση και συζήτηση αναφορικά με τις καλύτερες πρακτικές και διαδικασίες μιας συντονισμένης παρέμβασης στις τεχνικές και πειθαρχικές αποφάσεις του παιχνιδιού, η αφομοίωση ενιαίων κριτηρίων ερμηνείας και εφαρμογής του κανονισμού, ώστε να γίνονται ευρέως κατανοητές οι τεχνικές και πειθαρχικές αποφάσεις και η ένταξη προαχθέντων Παρατηρητών Διαιτησίας.

Πηγή φωτογραφίας: epo.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή