Οργανωμένοι οπαδοί Δόξας Δράμας: «Καλούμε τον μεγαλομέτοχο να απεμπλακεί»

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Δόξας Δράμας με αφορμή της εξελίξεις γύρω από τα διοικητικά της ομάδας.

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στις τάξεις των φίλων της ομάδας της Δράμας τα όσα συμβαίνουν γύρω από τα διοικητικά της ομάδας.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν καλούν μάλιστα τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Μπύρο να παραχωρήσει την ομάδα στην αξιόπιστη οοικονομική λύση που έχει παρουσιαστεί.

Αναλυτικά:

«Ο σύνδεσμος Δόξας Δράμας οι «Μαυραετοί» αντιλαμβανόμενος την παρατεταμένη αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων, θέλει να ενημερώσει τις τελευταίες μέρες έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από παράγοντες με υπαρκτό οικονομικό υπόβαθρο. Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες ότι την ομάδα τρέχουν αυτήν την στιγμή άνθρωποι στερούμενοι οικονομικών και παραγοντικών εχεγγύων (Χατζηδημητρίου – Περσίδης).

Ως μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών καλούμε τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Μπύρο, σεβόμενος τις μέχρι τώρα οικονομικές και ψυχολογικές θυσίες του να προχωρήσει στην σωστή επιλογή για το μέλλον της ομάδας.

Γιάννη Μπύρο, στην γενική συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη μας εξήγησες εκτενώς το οικονομικό και οικογενειακό κόστος που σου έχει προξενήσει η ενασχόληση σου με την ομάδα.

Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στα χέρια σου είναι ανοδική.

Δεν επιθυμούμε όμως αυτό να συνεχίσει να συμβαίνει εις βάρος των προσωπικών και επιχειρηματικών σου συμφερόντων, γι’ αυτό σε καλούμε να προχωρήσεις στην απεμπλοκή σου ενώπιον των αξιόπιστων λύσεων που έχουν προκύψει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή