Διαιτητικό Δικαστήριος: Οριστικός υποβιβασμός του ΠΑΣ στη Super League 2

Print Friendly, PDF & Email
Απορρίφθηκε η προσφυγή της ομάδας της Ηπείρου στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης για επικύρωση της βαθμολογίας και για την αναδιάρθρωση.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απέρριψε με απόφαση του, την προσφυγή του ΠΑΣ, που συζητήθηκε την Τετάρτη (16/5), με την οποία ζητούσε την ακύρωση της επικύρωσης της βαθμολογίας και της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που εκπροσωπήθηκε και από το ιδιοκτήτη της Λάρισας, Αλ. Κούγια, υποστήριξε ότι η αναδιάρθρωση δεν είναι νόμιμη επειδή βάσει του αθλητικού νόμου και των κανονισμών της ΕΠΟ έπρεπε να προβλέπεται στην προκήρυξη της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2017-2018 και ζήτηση να υποβιβαστούν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία μόνο οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας.

Η Super League υποστήριξε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ψήφισε υπέρ της αναδιάρθρωσης, η οποία εγκρίθηκε και από την Ε.Ε. της ΕΠΟ.

Μετά από αυτή την απόφαση η ομάδα των Ιωαννίνων υποβιβάζεται οριστικά και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 την νέα σεζόν και θα διεξαχθούν θα διεξαχθούν κανονικά οι αγώνες μπαράζ ανάμεσα Πλατανιά και τον ΟΦΗ για μια θέση στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, αφού δεν υπάρχει εκκρεμοδικία.

Νωρίτερα ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε εκδώσει ανακοίνωση θίγοντας την απουσία δημοσιογράφων από τρην εκδίκαση της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή