Ορφανός για ΠΑΟΚ: «Σημαντικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα»

Print Friendly, PDF & Email

Η δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης έχει ως εξής:

«Αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός για ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τη Βόρεια Ελλάδα, το ότι μία από τις μεγάλες ομάδες της πόλης μας, Ο ΠΑΟΚ, στέφεται πρωταθλητής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Μία τεράστια επιτυχία που έρχεται στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 ολόκληρα χρόνια και σκορπάει ανείπωτη χαρά στους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους και οπαδούς της ομάδας.

Το πρωτάθλημα αυτό φέρνει στη μνήμη των μεγαλυτέρων σε ηλικία ένδοξες στιγμές από τη «χρυσή» ομάδα του ΠΑΟΚ της περιόδου 1972 – 1976, η οποία πρωταγωνιστούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτούσε τίτλους, μεταξύ αυτών και το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και διέγραφε λαμπρές πορείες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για τους δε νεότερους αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία να ζήσουν πρωτόγνωρες γι’ αυτούς ευτυχισμένες καταστάσεις.

Δίνω θερμά συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για τη τεράστια αυτή επιτυχία, η οποία επετεύχθη απολύτως δίκαια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, μια και όλη η Ελλάδα είδε ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε φέτος το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δίνω συγχαρητήρια τους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό επιτελείο που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο, την ιδιοκτησία και τη διοίκηση για τις τεράστιες προσπάθειες ενίσχυσης της ομάδας τα τελευταία χρόνια και, βέβαια, στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που τον στήριξαν με μοναδικό τρόπο ολόκληρη τη χρονιά.

Εύχομαι αυτή η επιτυχία να αποτελέσει την απαρχή για ακόμα μεγαλύτερες, γεγονός στο οποίο έχω την πεποίθηση ότι θα συμβάλλει απόλυτα το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο της ομάδας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή