ΕΠΟ: Οσμή οικονομικού σκανδάλου επί Γκιρτζίκη με το επίδομα ισολογισμού

Print Friendly, PDF & Email

Νέο έγγραφο με οσμή οικονομικού σκανδάλου στην ΕΠΟ, επί προεδρίας Γκιρτζίκη, έρχεται στη δημοσιότητα μέσω στης ιστοσελίδας SDNA.

Στον πίνακα που ακολουθεί υπάρχουν τα ονόματα δέκα υπαλλήλων της ομοσπονδίας, ο μισθός που λαμβάνουν και το επίδομα ισολογισμού.

Το επίδομα ισολογισμού δίνεται στους εργαζόμενου του λογιστηρίου της ΕΠΟ. Όμως από τον πίνακα προκύπτει ότι το έλαβαν και τρία πρόσωπα που δεν εργάζονταν στο λογιστήριο.

Πρόκειται για τον πρώην εκτελεστικό γραμματέα, Π. Παπανικολάου, τον πρόεδρο των υπαλλήλων της ΕΠΟ, Εμ. Ήμελλο και την Στ. Μαγνήσαλη η οποία εργάζεται στη μηχανογράφηση.

Τίθεται, επομένως, το ερώτημα κατά πόσον τα τρία αυτά πρόσωπα δικαιούνταν το επίδομα, το οποίο εγκρίθηκε στις 14/6/2016 με υπογραφή του διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών Ι. Θεοφίλου και στη συνέχει από το ΔΣ της ΕΠΟ.

Επίσης από το έγγραφο προκύπτει η μισθοδοσία δύο προσώπων που ήταν εκτός συλλογικής σύμβασης. Του πρώην εκτελεστικού γραμματέα, Π. Παπανικολάου ο οποίος αμειβόταν με 8.476,86 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως και του διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών Ι. Θεοφίλου, ο οποίος αμείβεται με 9.008,44 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.

Αμφότεροι φέρονται ως εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο «Τravel Plan».

Ο πρώτος αποτελεί παρελθόν από την ΕΠΟ. Ο δεύτερος παραμένει κανονικά στη θέση του…

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή