Ο Αλέξης Κούγιας μηνύει τον διαιτητή Κομίνη για συκοφαντική δυσφήμιση

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως θα προχωρήσει σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του διαιτητή Κομίνη, έπειτα τη δικαίωσή του στο Πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου είχε κληθεί για υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του διεθνούς ρέφερι.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι δυνάμει της υπ’ αρ. 233/15.11.2019 απόφασης της Προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου Super League κυρίας Τσαγκιά, ο κ. Αλέξιος Κούγιας απηλλάγη της αποδοθείσας σε αυτόν πειθαρχικής παράβασης για δήθεν υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του διαιτητή Κομίνη, στον από 3.11.2019 αγώνα μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ – ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο κ. Κούγιας δηλώνει κατηγορηματικά ότι για τα όσα ψευδώς ανέφερε ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνα, τα οποία διαψεύδονται από την έκθεση του παρατηρητή, το βίντεο του αγώνα και τις μαρτυρικές καταθέσεις μεγάλου αριθμού αυτοπτών μαρτύρων, θα υποβάλει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα καταθέσει εις βάρος του αγωγή για προσβολή προσωπικότητας ενώπιον του Πρωτοδικείου Λάρισας.

Ανακοίνωση

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή