Ο ΑΟ Λεβάντε απειλεί με ένσταση στην ΕΠΟ ή αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωση της στο Facebook η ομάδα του ΑΟ Λεβάντε απειλεί την ΕΠΣ Ζακύνθου με ένσταση στην ΕΠΟ κατά του κύρους του τοπικού πρωταθλήματος, το οποίο έχει διακοπεί πάνω από έναν μήνα λόγω παράτυπων δελτίων.

Αναλυτικά

Φίλοι της ομάδας μας, κανένα πρωτάθλημα δεν έχει σταματήσει για ένα μήνα και βάλε , επειδή υπάρχουν 25 προβληματικά δελτία!!!…είναι παράνομο, δεν το λέει πουθενά καμία σχετική νομοθεσία.

Μάς λένε ότι δεν υπάρχει ιντερνέτ δεν υπάρχει υπολογιστής(να αγοράσουν!!φθηνά είναι!! και να επιμεριστεί το έξοδο στις ομάδες!!!),μας λένε εδώ και ένα μήνα ότι μεταφέρονται τα εκκρεμή δελτία στην ΕΠΟ και όλο εδώ είναι!! Κάνουν πολιτική λέγοντας μας ότι πέτυχαν να μην πληρωθούν τα δελτία(ανακρίβεια) και δεν μπορούν να πετύχουν να συνεδριάσει η ΕΙΜ νωρίτερα για να λήξει το θέμα! Πιστεύω ότι επειδή είναι άπειροι τους δουλεύουν από την ΕΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΜΑΣ!

Επειδή ο καιρός περνάει τα έξοδα τρέχουν και επειδή όλοι έχουμε ξενερώσει κάτι πρέπει να γίνει…καμιά συμφωνία κυρίων δεν λέει ότι η ομάδα μας θα πρέπει να πληρώσει την απειρία και την ολιγωρία της διοργανώτριας!

Προτείνουμε την Παρασκευή 6/3 και ώρα 20.00 στο παλιό δημοτικό σχολείο μας συγκέντρωση όλων των φίλων της ομάδας.

Θέμα

Υποβολή ενστάσεων στην ΕΠΟ κατά του κύρους του πρωταθλήματος ή άμεση αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα σε ένδειξη διαμαρτυρίας!!

Πηγή: ioniansports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή