Ο οπαδός της ΑΕΛ που αποθέωσε ο Κούγιας, άλλαξε το «AEΛΑΡΑ» σε… «Free AEΛΑΡA»

Print Friendly, PDF & Email

Talk of the town έχει γίνει στην Λάρισα ο οπαδός της ΑΕΛ που στόλισε το μπαλκόνι του με λαμπάκια που σχεδίαζαν το “ΑΕΛάρα”. Η ΑΕΛ και προσωπικά ο Αλέξης Κούγιας εξέφρασαν το θαυμασμό τους προς τον φίλαθλο, ανακοινώνοντας μάλιστα πως θα τον τιμήσουν με πλακέτα και θα του παραχωρήσουν εισιτήρια διαρκείας για εκείνον και την οικογένειά του.

Τι ανέφερε η ανακοίνωση της ΑΕΛ, αρχικά:

Η ΑΕΛ παρακαλεί τον οπαδό μας, ο οποίος αποδεικνύει την ανιδιοτελή αγάπη του και στόλισε το σπίτι του τιμώντας την ιστορική μας ομάδα και το μεγαλείο της με την εικόνα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να επικοινωνήσει αμέσως με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410259000, διότι κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια ο συγκεκριμένος οπαδός θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εφόσον δεν είναι κάτοχος διάρκειας θα του παραδοθούν τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα μέλη της οικογένειας του εισιτήρια διαρκείας για όποια θύρα επιθυμεί.

Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι γιατί μετά από 4 χρόνια καταφέραμε να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ο οποιοσδήποτε από τους αγνούς και ανιδιοτελείς οπαδούς να τη θεωρεί στολίδι για το σπίτι του στην πιο μεγάλη Χριστιανική γιορτή παγκοσμίως.

Η φωτογραφία με το στολισμένο σπίτι του οπαδού μας θα γίνει πόστερ στα γραφεία μας και στα αποδυτήρια μας, τόσο στο γήπεδο μας, όσο και στο προπονητικό μας κέντρο.

Τον οπαδό μας που στόλισε το σπίτι του με τον τρόπο που αναφέρουμε, εφόσον μας το επιτρέψει, θα επισκεφθούν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και προπονητές μας για να του ευχηθούν για τις γιορτές τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του“.

Ο εν λόγω φίλαθλος μόλις είδε τις διαστάσεις που παίρνει το θέμα και προφανώς αντίθετος με το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ, έσπευσε να συμπληρώσει το διάκοσμο με την αγγλική λέξη “Free”, δηλαδή “ελευθερία”, πράγμα που σημαίνει αντιδιοικητικό μήνυμα προς την υπάρχουσα της ομάδας του Κάμπου.

Η διακόσμηση του σπιτιού μετά:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή