UEFA και ΠΑΟΚ διαψεύδουν τον Σταραμόπουλο για το γκολ του Βαρέλα

Print Friendly, PDF & Email

Σε διάψευση πληροφοριών που μεταφέρθηκαν στον αέρα της ΕΡΑ ΣΠΟΡ από τον δημοσιογράφο Μ. Σταραμόπουλο, που μίλησε σε εκπομπή ως φιλοξενούμενος, περί τοποθέτησης αξιωματούχων της UEFA ότι το γκολ του Βαρέλα στην Τούμπα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ προχώρησε η UEFA.

«Σχετικά με άρθρα τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα σε ελληνικά ΜΜΕ, η UEFA θα ήθελε να δηλώσει τα εξής:

Η UEFA δεν σχολιάζει ποτέ διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις της και επομένως ουδέποτε θα σχολίαζε διαιτητικές αποφάσεις σε εγχώριες διοργανώσεις.

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως αβάσιμη και λανθασμένη», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Νωρίτερα, το ίδιο είχε κάνει και ο “Δικέφαλος του Βορρά”, κάνοντας λόγο για “στημένες διαρροές”.

«Οτι στημένες διαρροές μέσω του κρατικού ραδιοφώνου για δήθεν πληροφορίες από την ΟΥΕΦΑ για τη φάση του… οφσάιντ, όχι απλά δεν στέκουν, αλλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά μιας έτσι κι αλλιώς τεταμένης κατάστασης.

Ο καθένας μας μπορεί να χρησιμοποιήσει «φίλους» για εξυπηρετήσεις, αλλά ας μη γελοιοποιούμε μέσα και θεσμούς. Σιγά μην είπε η ΟΥΕΦΑ και αν δόθηκαν σωστά τα κόρνερ…

Η πραγματικότητα από στημένες διαρροές δήθεν «αξιωματούχων» της ΟΥΕΦΑ, δε μπορεί να αλλοιωθεί και φυσικά κανείς δεν θα βρει πηγή να εκτεθεί με άποψη εναντίον πεντακάθαρου γκολ», αναφέρει η επίσημη θέση της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή