Ο Φούσεκ το… ξέκοψε και στη Λίγκα για την παραμονή του Περέιρα στην ΚΕΔ

Print Friendly, PDF & Email

O ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της FIFA, Πετρ Φούσεκ, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΠΟ και στην οποία μίλησε για την αναγκαιότητα της ανανέωσης της θητείας του Μέλο Περέιρα, στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, επανέλαβε τη θέση του και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 1.

Ο κ. Φούσεκ, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση μαζί με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ και το μέλος της Επιτροπής, Μάριο Γεωργίου, αναφέρθηκε στη θητεία του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή και τόνισε στους εκπροσώπους των ομάδων πως είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις επιταγές της FIFA, υπενθυμίζοντας μεταξύ άλλων και την επιστολή της Γενικής Γραμματέως της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Φάτμα Σαμούρα.

Ο Φούσεκ στήριξε απόλυτα τον Περέιρα όπως είχε πράξει και στη συνέντευξή του στο σάιτ της ΕΠΟ, όπου είχε κάνει λόγο για «καταστροφικές συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο» αν δεν εφαρμοστεί η απόφαση της FIFA.

Από εκεί και πέρα οι εκπρόσωποι της FIFA φέρεται να έθεσαν στο τραπέζι και άλλα θέματα όπως η αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων, οι δυσφημιστικές δηλώσεις και τα κρούσματα βίας, τομείς που η Παγκόσμια Συνομοσπονδία περιμένει μεγαλύτερη πρόοδο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή