ΠΑΕ ΑΕΛ: « Ο Αυγενάκης απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λάρισα»

Print Friendly, PDF & Email

Αρνητική ήταν η εισήγηση της Αστυνομίας στο αίτημα ΑΕΛ και Ολυμπιακού να φιλοξενηθούν περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού στο «AEL FC Arena» και ως εκ τούτου ο υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε να απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών

Η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Παρά την πρόθεση της ΠΑΕ ΑΕΛ να φιλοξενήσουμε 2.000 οπαδούς του Ολυμπιακού, κατόπιν ατυχούς εισηγήσεως της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ο αρμόδιος Υπουργός κ. Αυγενάκης απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως οποιοσδήποτε οπαδός του Ολυμπιακού, από οποιοδήποτε μέρος τη Ελλάδος επιθυμεί να παρακολουθήσει τον αγώνα στις ίδιες θύρες με τους οπαδούς μας και όχι ομαδικά σε άλλη θύρα, μπορεί όπως οι οπαδοί μας να προμηθευτεί το εισιτήριο του στο ωράριο που έχει ανακοινωθεί με τις προϋποθέσεις αγοράς που ισχύουν για όλους.

Κατόπιν αυτής της αποφάσεως την οποία η ΠΑΕ ΑΕΛ θεωρεί ατυχή, είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε το ίδιο και με όλες τις ομάδες που θα έρθουν να αγωνιστούν στη Λάρισα είτε για το Πρωτάθλημα είτε για το Κύπελλο. »
.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή