Παναγόπουλος: “Καθαρός” Ηρακλής στη Super League 2 με… “συνταγή Μπέου”

Ο δικηγόρος Γ. Παναγόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

Ο Ηρακλής την Τετάρτη (15/7) θα βρεθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. διεκδικώντας την εν μέρει αποκατάστασή του για τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό του 2011. Η κίνηση γίνεται μετά την απαλλαγή του Αντώνη Ρέμου, μεγαλομετόχου της ομάδας, από τις κατηγορίες.

Τον προηγούμενο Απρίλιο, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών αποφάσισε να απαλλάξει όλους τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων.

Ο Γ.Σ. Ηρακλής έδωσε εντολή σε δικηγόρους να ακολουθήσουν τη νομική οδό για την αποκατάσταση και έχει σταλεί η σχετική αίτηση που υπογράφεται από τον δικηγόρο, Γιώργο Παναγόπουλο.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Metropolis 95,5 ο Γιώργος Παναγόπουλος:

«Δεν είναι το τι λέω εγώ αλλά αυτά που προβλέπουν οι νόμοι και οι διατάξεις. Φυσικά και υπάρχουν ελπίδες για δικαίωση του Ηρακλή. Εμείς πήραμε ένα εξώδικο από τον Γυμναστικό Σύλλογο προ 20 ημερών περίπου με το οποίο ζητούσε δικαίωση του συλλόγου. Τόνιζε σε αυτό ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα, προβλέπονται συγκεκριμένες διατάξεις που εφαρμόστηκαν στην περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου. Τότε ο κ. Μπέος είχε άδικα διωχθεί και τιμωρηθεί, μετά όμως απαλλάχτηκε αφού πρώτα πήγε στην επιτροπή Εφέσεων. Κυνηγούσε χίμαιρες και δικαιώθηκε για τις παράνομες διώξεις».

«Είμαι σίγουρος ότι αν ήταν άλλη ομάδα εκτός του Ηρακλή θα είχε δικαιωθεί 100%. Ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει κακή εικόνα. Βλέπω με στενοχώρια ότι διέρρευσαν κάποια πράγματα και δεν το έκανα εγώ. Εμείς αποφασίσαμε να κρατήσουμε μία ήπια στάση. Βγήκαν πράγματα, υπάρχει εντός Ηρακλή η γνωστή πέμπτη φάλαγγα που δημιουργεί πολλά εσωτερικά προβλήματα. Ποιοι την αποτελούν; Τα πολλά πρόσωπα από τις διάφορες πλευρές με τα ΑΦΜ. Οταν έχει διασπαστεί ο σύλλογος σε τόσα κομμάτια δεν ξέρουμε ποιος εκπροσωπεί ποιον. Πήγε ο ΟΦΗ που ήταν καταδικασμένος 100% και δικαιώθηκε έχοντας συμπαραστάτη τον κ. Αυγενάκη. Εχει ο Ηρακλής πλην Καράογλου και 2-3 ακόμη ατόμων τέτοια συμπαράσταση και δεν το γνωρίζω;»

«Εμείς λοιπόν ζητάμε, ο ΓΣ, που ειναι το πιο αγνό κομμάτι, να μας δώσει η Πολιτεία μία τελευταία ευκαιρία. Να δημιουργηθεί ένας καθαρός Ηρακλής και να τοποθετηθεί στη Super League 2. Υπάρχει απαλλαγή του κ. Ρέμου, που συμπαρασύρει την ΠΑΕ, την τότε ΠΑΕ, το ιδρυτικό σωματείο. Και έχει υποστεί ο Ηρακλής ζημία 8 ετών. Αν δε δικαιωθούμε στην εφέσεων θα ασκήσουμε αγωγές κατά παντός υπεύθυνου για να πάρουμε τα χρήματα που έχουν χαθεί.»

Δείτε ΕΔΩ την προσφυγή που κατέθεσε ο Ηρακλής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή