ΠΑΟΚ: “Ο Τζήλος δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Στρουγγή”

Print Friendly, PDF & Email

Παράπονα από τη διαιτησία του Τζήλου στο Περιστέρι έχει ο ΠΑΟΚ, κάτι που εξέφρασε και στο Twitter κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό του “Δικεφάλου του Βορρά” υπάρχει ανάρτηση για μία φάση στο 24′, τονίζοντας ότι δεν δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Ελ Καντουρί από του Στρουγγή.

“Ανατροπή του Ελ Καντουρί από τον Στρούγγη μέσα στην περιοχή, ο Τζήλος δεν δίνει το πέναλτι”, αναφέρει το σχετικό σχόλιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος εκτός από τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στάθηκε και στην συγκεκριμένη φάση.

«Χάσαμε ακόμα τρεις ευκαιρίες μετά το 1-1 για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα όταν έχεις τέσσερις-πέντε ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, ενώ υπάρχει και το πέναλτι που δεν δόθηκε», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ρουμάνος τεχνικός.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του ματς υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από την αποστολή του “Δικεφάλου του Βορρά”, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή