ΠΑΟ: Επαφές με τον Βασιλειάδη για μετακόμιση στο ΟΑΚΑ με τον ΟΣΦΠ

Print Friendly, PDF & Email

Πληθαίνουν οι φωνές μέσα στον Παναθηναϊκό που υποστηρίζουν ότι η ομάδα πρέπει να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ ως έδρα σε κάποια μεγάλα ματς της σεζόν προκειμένου να δώσει το δικαίωμα στους οπαδούς της να ενισχύσουν τον σύλλογο όσο το δυνατόν περισσότερο μέσω της αγοράς εισιτηρίων.

Η νέα διοίκηση λοιπόν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να ζητήσει από το υφυπουργείο Αθλητισμού μία ευνοϊκή συμφωνία ενοικίασης του ΟΑΚΑ ούτως ώστε οι «πράσινοι» να χρησιμοποιήσουν τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ίσως και για ένα ακόμη παιχνίδι.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου, αναμένεται να έχει επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμό, Γιώργο Βασιλειάδη, όπου θα φανεί αν το εγχείρημα μπορεί να υλοποιηθεί όπως και οι προθέσεις της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται πάντως πως την προηγούμενη φορά που ο Παναθηναϊκός μετακόμισε από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ, οι όροι χρήσης δεν ήταν ευνοϊκοί και πρακτικά το «τριφύλλι» δεν κέρδισε τίποτα. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2012/13, οι «πράσινοι» έπαιξαν στο ΟΑΚΑ με τη Μάλαγα για τον γ’ προκριματικό του Champions League και τα έσοδά τους ήταν μόλις 17.000 ευρώ από τις 35.000 εισιτήρια που πωλήθηκαν.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως ο κόσμος του δείχνει διάθεση να στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί την ομάδα και εφόσον γίνει τελικά η μετακόμιση στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπάρχει αισιοδοξία ότι τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν θα εξαντληθούν.

Σε πρώτη φάση πάντως οι διοικούντες την ΠΑΕ εξετάζουν τη λύση της αύξησης στις τιμές των εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες, αρχής γενομένης με την ΑΕΛ (16/10), καθώς το «τριφύλλι» έχει ανάγκη την εισροή χρημάτων στα ταμεία του για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή