Παράπονα για τη διαιτησία του Μανούχου και των βοηθών του εκφράζει ο Λεβαδειακός

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός στην επίσημη ιστοσελίδα της κάνει λόγο για κατάφωρη αδικία αναφερόμενη την ήττα με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, οι Βοιωτοί στο match report ζητούν πέναλτι στη φάση με τον Σαβαντόγκο, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο Μανούχος του έδειξε, σωστά σύμφωνα με το Master REF, κίτρινη κάρτα για θέατρο.

«Ο διαιτητής Βαγγέλης Μανούχος στην πιο καθοριστική φάση του αγώνα λίγο πριν την εκπνοή του α’ ημιχρόνου δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στην ομάδα του Λεβαδειακού όταν ο Sawadogo ανατράπηκε καθαρά μέσα στην μικρή περιοχή από αμυντικό. Μάλιστα δέχθηκε και την άδικη κίτρινη κάρτα που απέβη μοιραία όπως φάνηκε στη συνέχεια αφού ο διαιτητής του έδειξε και δεύτερη κίτρινη στο 49 με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να μείνει με 10 παίκτες. Παράλληλα έγιναν και πολλά λάθη με τους δυο βοηθούς να σταματήσουν τους επιθετικούς του Λεβαδειακού με ανύπαρκτα οφ σάϊντ…

…Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όπως είπαμε είδαμε μία σπάνια φάση, καθώς τότε ο Σαβαντογκό ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Αστέρα, αλλά ο ρέφερι Μανούχος «έχασε» τη φάση καθώς γλίστρησε! Προφανώς μετά από συνεννόηση με τον βοηθό Νικολαϊδη «κιτρίνισε» τον ακραίο του Λεβαδειακού για «θέατρο». Μια απόφαση πέρα για πέρα άδικη αφού αν δινόταν το πέναλτι σίγουρα η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική», αναφέρει η ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή