Παράσταση στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία

Print Friendly, PDF & Email

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο Γιάννης Βρέντζος και ο Σάββας προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

Το πρωί ο Γιάννης Βρέντζος είχε στείλει και επιστολή στην Ομοσπονδία με την οποία εξέφραζε τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου στο ματς με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την τοπική ομάδα.

Μάλιστα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στη συγκεκριμένη επιστολή ζήτησε συνάντηση τόσο με τον αρχιδιαιτητή Βίτορ Περέιρα, όσο και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, τον Αυστριακό Χέρμπερτ Χίμπελ.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν έμεινε μόνο στην επιστολή, αλλά προέβη και σε παράσταση προς την ΕΠΟ με τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος είχε για αρκετή ώρα συζήτηση με τον πρόεδρό της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, για θέματα που άπτονται της διαιτησίας και των κανονισμών. Mάλιστα κατά πληροφορίες το «παρών» στα γραφεία της Ομοσπονδίας έδωσε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» προειδοποίησαν ότι θα συνεχίσουν τις επισκέψεις στα γραφεία της ΕΠΟ εάν επαναληφθούν διαιτησίες όπως του Καλογερόπουλου, ενώ υποστήριξαν πως θα προχωρήσουν ακόμη και σε καταγγελίες στη FIFA και στην UEFA.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή