“Περιμένουμε παρέμβαση της κυβέρνησης, σε θέματα αρμοδιότητας της, όπως το οικονομικό”

Print Friendly, PDF & Email

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού, ο πρόεδρος των “ερυθρόλευκων”, Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε στο αντικείμενο αυτής της συνάντησης και στο τι ζήτησε ο Ολυμπιακός από την κυβέρνηση αναφορικά με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

«Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης και συμπλήρωσε:

«Χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η FIFA και η UEFA και να ασχολείται με το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις. Περιμένουμε τώρα την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή