Ποιοι δημοσιογράφοι «φλερτάρουν» με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Print Friendly, PDF & Email

Διαγκωνισμός δημοσιογράφων για μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ο χώρος της δημοσιογραφίας εκπροσωπείται αυτή τη στιγμή στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα από τους: Σοφία Βούλτεψη, Σίμο Κεδίκογλου, Άννα Καραμανλή, Χρήστο Μπουκώρο, Κώστα Γκιουλέκα και Γιάννη Ανδριανό. Ωστόσο η παρέα των δημοσιογραφών στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα φαίνεται πως θα μεγαλώσει, καθώς είναι αρκετά τα νέα πρόσωπα που προέρχονται από τα ΜΜΕ και φιλοδοξούν να κατέλθουν στις εκλογές με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Α’ Θεσσαλονίκης έχει «κλειδώσει» ως υποψήφια η εκπρόσωπος τύπου και..
ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ενώ παίζει και το όνομα της αθλητικογράφου Σοφίας Αλατζά.

Στην Α’ Πειραιά η υποψηφιότητα από το χώρο της δημοσιογραφίας ακούει στο όνομα του Αντώνη Πανούτσου, ο οποίος κατά το 2ο Προσυνέδριο του κόμματος στην Πάτρα ήταν ένας εκ των συντονιστών των θεματικών πανέλ που έλαβαν χώρα.

Στην Α’ Αθήνας υποψήφιος με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος ενώ παλαιότερα για την ίδια εκλογική περιφέρεια είχε ακουστεί και το όνομα του Γιάννη Πρετεντέρη.

Στη Β’Αθήνας φαίνεται να έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Στη Β’ Πειραιά, μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια ο γιός του Γιάννη Τραγάκη, λόγω της άστοχης δήλωσης του έμπειρου πολιτικού, ανοίγει ο δρόμος για την κάθοδο στον εκλογικό στίβο του Δημήτρη Μαρκόπουλου.

Στην Αρκαδία υποψήφια με τη ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι η γνωστή δημοσιογράφος Πηνελόπη Γαβρά, η οποία επί προεδρίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη είχε χρηματίσει διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΝΔ.

Στη Φθιώτιδα όπως όλα δείχνουν υποψήφιος θα είναι ο διευθυντής του γραφείου τυπου της ΚΟ της ΝΔ Σπύρος Καπράλος ενώ για την ίδια εκλογική περιφέρεια ακούγεται και το όνομα του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου.

Στην Καβάλα υποψήφιος θα είναι ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Στην Αιτωλοκαρνανία, σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.

Από την άλλη υπάρχει και μια ομάδα πρώην υπουργών και βουλευτών που προέρχονται από το χώρο της δημοσιογραφίας και στις επόμενες εκλογές φιλοδοξούν να επανακάμψουν στα βουλευτικά έδρανα.

Ανάμεσα στα ονόματα αυτά είναι του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Θεόδωρου Ρουσόπουλου, οποίος θα είναι υπόψηφιος στη Β’ Αθήνας. Ακόμη, στην ίδια εκλογική περιφέρεια υποψήφιοι θα είναι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Αργύρης Ντινόπουλος. Στην Α’Αθήνας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου υποψήφια θα είναι η Φωτεινή Πιπιλή.

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή