Ρέθυμνο: Διαιτητής καταγγέλλει ότι πρόεδρος του έστησε ενέδρα!

Print Friendly, PDF & Email

Σοκαριστικές καταγγελίες στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ρεθύμνου. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι Τάλως Γαράζου-ΑΟ Επισκοπής 2010, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ, ο διαιτητής Νίκος Σαρρής ανέφερε ότι δέχτηκε επίθεση από τον πρόεδρο των γηπεδούχων, Κώστα Ρόζη.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος διαιτητών στο Ρέθυμνο, αργότερα στον Σαρρή έγινε «οργανωμένη ενέδρα με επιπλέον βία με λοστούς» από τον Ρόζη.

«ΜΕ ΕΣΠΡΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ»

Στο φύλλο αγώνα αναφέρονται τα εξής: «Πριν την έναρξη του αγώνα, στις 2.20 εισήλθε στα αποδυτήρια ο κ. Ρόζης, παράγοντας του Τάλως Γαράζου, με έσπρωξε, με έριξε κάτω και μου είπε «να φύγεις από εδώ, έχω πάρει τηλέφωνο τον Δασκαλόμαρκο να μην ξανάρθεις στον Γαράζο». Όταν σηκώθηκα με έσπρωξε με τις γροθιές του στο στήθος μου και μου είπε: «Κανόνισε να μας παίξεις καλά σήμερα, γιατί δεν θα φύγεις από εδώ».

Στο περιστατικό ήταν παρόντες οι βοηθοί μου, ο παρατηρητής διαιτησίας, καθώς και ο γιατρός αγώνα κι ο αρχηγός του Τάλως Γαράζου, οι οποίοι και με βοήθησαν. Αφού σηκώθηκα είχα πόνο στη μέση από το ξαφνικό πέσιμο στο πάτωμα, καθώς τα πλακάκια ήταν βρεγμένα και δεν μπόρεσα να ελέγξω την πτώση μου. Με τον πόνο αυτό δεν ήμουν σε κατάσταση να διευθύνω το παιχνίδι. Αποχώρησα στις 3:15 αφού προηγουμένως ο κ. Ρόζης ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη. Ο αρχηγός του Τάλως Γαράζου ήταν παρών από τη στιγμή που με έσπρωξε με τις γροθιές του».

«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ»

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου ανέφερε σε ανακοίνωση: «Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου, καταδικάζει την απαράδεκτη πράξη βίας κατά του Μέλους μας που έλαβε χώρα στο γήπεδο Γαράζου στο παιχνίδι «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» από τον Πρόεδρο της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά και με ιδιαίτερη εγκληματική συνέχεια εκ μέρους του. Η άνανδρη επίθεση στα αποδυτήρια του γηπέδου αλλά και η οργανωμένη ενέδρα με επιπλέον βία με λοστούς, που έστησε ο Πρόεδρος της ομάδος, «Τάλως Γαράζου» Ρόζης Κωνσταντίνος, λίγα χιλιόμετρα μετά την αποχώρηση των διαιτητών από το γήπεδο Γαράζου, αντιπροσωπεύει πλήρως την εγκληματική ενέργεια του Ρόζη Κωνσταντίνου με απώτερο στόχο να πλήξει σωματικά, ηθικά και ψυχολογικά το Μέλος μας, έως και να κινδυνέψει πλήρως η σωματική του ακεραιότητα.

Εμείς από την αρχή του πρωταθλήματος προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» που διέπεται από σύστημα αξιών, αποτελώντας βασικό, θεμελιώδες στοιχείο, κάθε πραγματικής, αθλητικής συνάντησης και κάθε πραγματικής αθλητικής συμπεριφοράς. Επειδή, τους τελευταίους μήνες υπήρξαν αλλεπάλληλες πράξεις βίας, γίνεται λόγος για Αξιωματούχους ή ποδοσφαιριστές ή οπαδούς με βίαιη διαγωγή, έλλειψη παιδείας, όπου προάγουν τη βία ως ευρύτερο κοινωνικό φαινόμενο στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου, καλούμε επιτέλους την Διοργανώτρια Αρχή να αναλάβει τις ευθύνες τις και να προστατεύσει τόσο εμάς όσο και το «προϊόν» της, για το καλό του Ρεθυμνιώτικου Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Η λύση από την πλευρά μας ως Σ.Δ.Π.Ρ. είναι απλά:

1. Αμεσα η διαβίβαση του Φύλλου Αγώνα «Τάλως Γαράζου» – «ΑΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 2010» στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

2. Κανένα μέλος του Σ.Δ.Π. Ρεθύμνου δεν θα ορίζετε στην ομάδα «Τάλως Γαράζου» για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο».

Πηγή: elefterostypos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή