Ραμίρεθ: “Το VAR μας έχει κλέψει το ποδόσφαιρο, χάνεται η μαγεία του”

Print Friendly, PDF & Email

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ, μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του και τάχθηκε κατά του VAR τονίζοντας πως με αυτό το ποδόσφαιρο έχει χάσει τη μαγεία του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ισπανική εφημερίδα «AS»:

«Έζησα το VAR στην Πολωνία, όταν ακόμη δεν υπήρχε στην Ισπανία. Νομίζω η αποτυχία έγκειται στην ερμηνεία του. Ο διαιτητής χάνει την αξία του. Αναλύει τα πάντα, εξετάζει φάσεις ακόμη και πολύ πιο πίσω από το γκολ. Το ποδόσφαιρο έτσι χάνει τη μαγεία του.

Στην Πολωνία διαμαρτυρήθηκα αρκετές φορές καθώς η διαδικασία ήταν αρκετά αργή, φανταστείτε έξι λεπτά χωρίς να υπάρχει δράση για να ληφθεί απόφαση. Κόβεται ο ρυθμός, δεν υπάρχει το αυθόρμητο. Μας έχει κλέψει το ποδόσφαιρο. Το πιο όμορφο σε αυτό το άθλημα είναι η εκρηκτικότητα και όταν σου την παίρνουν δεν είναι το ίδιο».

Για το γκολ που έδωσε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε σε καλή φόρμα και μας βγαίνει. Όταν τα πράγματα θα χειροτερέψουν, δεν θα μας βγαίνει τίποτα. Τώρα με το VAR ποτέ δεν μπορείς να πανηγυρίσεις τα γκολ, γιατί πάντα τα ακυρώνουν. Εμείς είδαμε ότι δεν ήταν οφσάιντ, αλλά για ασφάλεια δεν το μέτρησαν πριν λάβουν την οριστική απόφαση. Είχα σταυρώσει τα χέρια μου, γιατί θα ήταν το πρώτο ματς χωρίς γκολ. Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν μέτρησε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή