Σ. Θεοδωρίδης: «Τρομακτικά παράπονα από την ΕΡΤ, ούτε μία καλή λέξη για τον ΟΣΦΠ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στη Ριζούπολη με 2-0 επί του Απόλλωνα, τα έβαλε με την ΕΡΤ, υποστηρίζοντας πως εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει ακουστεί ούτε μία «καλή λέξη για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Να ξέρετε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με την ΕΡΤ. Και σας μιλάω αυτή τη στιγμή όχι σαν Ολυμπιακός, σας μιλάω σαν Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, 70 χρόνια μέσα στα γήπεδα με 45 τίτλους. Λοιπόν, αυτά θέλω να πω. Έχουμε τρομακτικά παράπονα, όχι εμείς. Τα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακών από την ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ 3, όπως θέλετε ονομάστε τες. Ανήκει στον λαό αυτή η τηλεόραση και πουθενά αλλού, στους συνδρομητές που θέλουν να ακούνε τα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακοί. Έχουν να ακούσουν 4 χρόνια καλή λέξη για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Αυτά σαν Ολυμπιακός δεν τα δεχόμαστε. Τα 5 εκατομμύρια τρομάζω να τα κρατήσω με ηρεμία και ησυχία. Ας καταλάβουν μερικοί ότι σκάβουν τον λάκκο άλλων. Και λίαν συντόμως. Με αυτά τα οποία κάνουνε. Έχουμε τεράστιο παράπονο από την ΕΡΤ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου που είμαι στον αέρα. Εγώ θα πω τις αλήθειες και από εκεί και πέρα κάντε ότι θέλετε. Είναι ντροπή. Το κανάλι που το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες και οι μισοί τα 5 εκατομμύρια είναι Ολυμπιακοί, δηλαδή τι θέλετε; Να μην βλέπει κανένας την ΕΡΤ από τους Ολυμπιακούς; Εγώ για τον Ολυμπιακό δεν βλέπω μπροστά μου. Σας το λέω να το ξέρετε. Αν ανέβηκε η ακροαματικότητα της ΕΡΤ στα αθλητικά σωθήκατε.

Εν πάση περιπτώσει με ενδιαφέρουν αυτά τα 5 εκατομμύρια οι φίλαθλοι, με ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός. Ο πρόεδρός μας επί 4 χρόνια βάλλεται. Από εκεί και πέρα όλα τα 5 εκατομμύρια καταλαβαίνουνε για αυτό δεν θέλουμε να κάνουμε δηλώσεις οι άνθρωποι στην ΕΡΤ1 και με πολύ μεγάλη προσωπικότητα.

Σας ζήτησα 100 φορές να μιλήσω. Για να το ακούει και ο κόσμος. Με το ζόρι με βγάζετε δηλαδή; Εγώ έχω παράπονα. Σαν Ολυμπιακός. Σαν επίτιμος πρόεδρος σας το τονίζω. Λοιπόν λάβετε τα μέτρα σας από εδώ και μπρος.

Τι θέλουμε; Θέλουμε από εδώ και μπρος να γίνει ένα πρωτάθλημα καθαρό τις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αυτά τα οποία γίνονται είναι θαύματα στο ελληνικό πρωτάθλημα και είναι συνεχιζόμενες ιστορίες διάφορες εις βάρος του Ολυμπιακού. Τίποτα άλλο δεν θέλουμε. Τιμιότητα και να διεξαχθούν οι 7 αγώνες αυτοί, τίμια και αθλητικά και να μην γίνει το παραμικρό διαιτητικό σφάλμα που εχτές έγινε ρεζίλι πάλι όλη η διαιτησία με τις αποφάσεις τους. Λοιπόν εδώ είμαι, θα επανέλθω και όποτε θέλετε θα είμαι στη διάθεσή σας να τα πω μπροστά και στον κόσμο να το μάθει.

Εμένα με ενδιαφέρει μόνο ο Ολυμπιακός και τίποτα άλλο. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επί 4 χρόνια… Αυτό με νοιάζει. Για να ησυχάσουνε και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Μπορούμε να τους ησυχάσουμε. Άμα δείξετε εσείς καλή διαγωγή».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή