Σαρρής: Θ’ αλλάξει ο χάρτης του ποδοσφαίρου στη νέα περίοδο, προβλέπω αναδιαρθρώσεις

Print Friendly, PDF & Email

Ο αναπληρωτής γραμματέας και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Αχαΐας, Δημήτρης Σαρρής, μιλώντας για το μέλλον των διοργανώσεων και συνολικά του ποδοσφαίρου μετά το πρόβλημα κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει, μεταξύ άλλων, τόνισε:

“Περιμένουμε τις οδηγίες της ΕΠΟ και ανάλογα θα κινηθούμε. Πολλά θα εξαρτηθούν από την Γ εθνική και από τις ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, αν τελικά ξεκινήσουν. Είναι νωρίς να ληφθούν αποφάσεις. Πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις τον επόμενο μήνα.

Τώρα προέχει η υγεία μας, Να ακούμε τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας και να της τηρούμε κατά γράμμα γιατί πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων μας. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις στο μυαλό μας, ακούμε τις προτάσεις των ομάδων αλλά είναι νωρίς να αποφασίσουμε οτιδήποτε.

Μας προβληματίζει η εξάπλωση του κορωνοϊού, κάθε μέρα οι εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα και περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε τι θα κάνουμε ως Ένωση για τα φετινά πρωταθλήματα».

Θεωρώ ότι θα υπάρξει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Θα υπάρξουν ομάδες που θα αδυνατούν του χρόνου να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα. Είναι ερασιτέχνες παράγοντες που θα δυσκολευτούν οικονομικά και θεωρώ ότι θα αλλάξει ο χάρτης του ποδοσφαίρου από την νέα περίοδο. Προβλέπω αναδιαρθρώσεις όχι μόνο στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Πηγή: sportfmpatras.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή