Σε κλίμα έντασης συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Print Friendly, PDF & Email

Κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας του ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας, υπήρξε μεγάλη ένταση, αλληλοκατηγορίες και γενικά ένα κλίμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της τοπικής ποδοσφαιρικής αρχής.

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του προέδρου του ΣΔΠ Φθιώτιδας Γιάννη Σπυρόπουλου στην αίθουσα, ο οποίος ζήτησε από τον πρόεδρο Κώστα Σακελλάρη αντίγραφο του εγγράφου που έστειλε ο τελευταίος στην ΚΕΔ/ΕΠΟ και αναφέρονταν στον πρώτο. Το θέμα αυτό πυροδότησε την ένταση στη συνεδρίαση αφού ο Γ.Γ. της Ένωσης Μιχάλης Κορδολέμης ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο γιατί εστάλη το συγκεκριμένο έγγραφο χωρίς να λάβει γνώση το ΔΣ, όπως προβλέπεται στο καταστατικό.

Ο κ. Κορδολέμης έθεσε θέμα εμπιστοσύνης απέναντι στον πρόεδρο κι άρχισε μια έντονη λογομαχία με αρκετά μέλη του ΔΣ, ενώ κάποια άλλα παρακολουθούσαν έκπληκτα τα όσα διαδραματίζονταν στην αίθουσα.

Κουβέντα στην κουβέντα, τέθηκαν κι άλλα ζητήματα, όπως η χρήση του μέιλ της Ένωσης από τον ταμία Δημήτρη Νικολάου, ο αντιπρόεδρος Νώντας Χατζής ρώτησε γιατί δεν δόθηκε, στον πρόεδρο του Μαρτίνου Μιχ. Μπάτσο, η λίστα με τα σωματεία που χρωστάνε στην Ένωση (πρόστιμα, ποινές, δελτία), για το ποσό των 9.300 ευρώ που ήρθε στην ΕΠΣ και μοιράστηκε σε συγκεκριμένα σωματεία που είχαν οφειλές, για το γεγονός ότι δεν συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης εδώ και πολλούς μήνες, για τις παρατηρησίες εκτός Φθιώτιδας, όπως επίσης και το θέμα του Βαγγέλη Ασημωτού ο οποίος παύτηκε από τα καθηκοντά του, για 60 ημέρες, μετά από παρέμβαση που έκανε σε διαιτητή!

Μπροστά σε όλα αυτά, που σίγουρα δεν τιμούν τη διοργανώτρια, ιδιαίτερα εύστοχη ήταν η παρατήρηση του Γιώργου Φαφούτη που απευθυνόμενος στο ΔΣ είπε συγκεκριμένα: «Μπορούμε να τα ξεπεράσουμε όλα αυτά και να συνεχίσουμε, αλλιώς ας το διαλύσουμε…».

Ο πρόεδρος Κώστας Σακελλάρης απάντησε ότι τα χρέη των ομάδων δεν μπορούν να δοθούν, στον συγκεκριμένο παράγοντα, ούτε μπορούν να κοινοποιηθούν, λόγω προσωπικών δεδομένων, ενώ απευθυνόμενος στον Γιάννη Σπυρόπουλο του είπε να ζητήσει το έγγραφο από την ΚΕΔ. Ακολούθησε έντονος διάλογος μεταξύ τους με τον κ. Σπυρόπουλο, που έκανε λόγο για έννομο συμφέρον, να λέει με έμφαση κάποια στιγμή απευθυνόμενος στον κ. Σακελλάρη «φάγατε δύο φορές μέχρι τώρα τα μούτρα σας, θα τα φάτε και πάλι!…».

Πηγή: efthia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή