Σημαιοφορίδης: “Ο Κομίνης αυτοδιαψεύδεται σε μεγάλο βαθμό”

Print Friendly, PDF & Email

Ο γνωστός δικηγόρος Λάκης Σημαιοφορίδης, που είχε υπερασπιστεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην έφεση του για τα συμβάντα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε στην ΕΡΤ3, τονίζοντας, ότι ο Κομίνης “λέει άλλα πράγματα από αυτά που είδαμε όλοι μας”, ενώ υποστήριξε ότι “η ΚΕΔ θα πρέπει να του σταματήσει την διαιτησία”

Ο κ. Σημαιοφορίδης αναφέρθηκε:

Στο αν τίθεται πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ με βάση του φύλλο αγώνα: «Πρόβλημα πάντα τίθεται όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τα προβλεπόμενα όρια διεξαγωγής των αγώνων. Το πρόβλημα είναι αν είναι αντιμετωπίσιμο ή όχι, αν επισύρει σοβαρές κυρώσεις ή όχι, είναι πολλά πράγματα που εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.

Οι διαιτητές έχουν ένα έλλειμμα στον τρόπο που διατυπώνουν τον τρόπο καταγραφής των γεγονότων.

Ο κ.Κομίνης αυτοδιαψεύδεται σε μεγάλο βαθμό, τον διαψεύδουν και οι εικόνες που όλοι μας είδαμε. Αυτοαναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό ο κ. Κομίνης, λέει άλλα πράγματα από αυτά που είδαμε όλοι μας.

Μετά από αυτά που έκανε χθες ο κ. Κομίνης η ΚΕΔ θα πρέπει να του σταματήσει την διαιτησία. Αν ο κ. Κομίνης είχε θεσμοθετημένη διαδικασία μέσω ενός video τότε τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αν ήταν λίγο πιο έξυπνος, θα μπορούσε να δει το video παρά να πει ότι δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό».

Στη διακοπή του πρωταθλήματος και αν οφείλεται στην είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο: «Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο κρίνεται από τους νόμους. Ο τρόπος που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτός, έχουμε αποφάσεις ατελέσφορες. Το ζήτημα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαθρό, ή το χτίζεις με καινούρια τούβλα ή θα έχεις κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή