ΣΟΚ στον ΠΑΟ: Ορατός ο κίνδυνος υποβιβασμού, του αφαιρούνται εννέα βαθμοί!

Print Friendly, PDF & Email

Τρεις ποινές αφαίρεσης βαθμών, οι οποίοι ανέρχονται συνολικά στους εννέα, επιβλήθηκαν στον Παναθηναϊκό από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές στους Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.

Πλέον, οι «πράσινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές αρχικά σε τρεις εργάσιμες ημέρες και αργότερα πέντε εργάσιμες ημέρες μετά τον επόμενο αγώνα (σ.σ. με Πανιώνιο την Κυριακή), τότε θα υποβιβαστούν στην Football League.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το «τριφύλλι» έχει μία αφαίρεση βαθμών λόγω οφειλής στον Βέμερ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι  η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε  σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή