Στέλνονται στην ΕΠΟ οι αποδείξεις του “βιασμού” από το… “βιολί του Παλάσκα”!

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Καρδίτσα για τη διαιτησία που έκανε στον αγώνα Απόλλων Μακρυχωρίου – Δόξας Μητρόπολης, ο διαιτητής Ζαγορίτης ο οποίος αναγνωρίζει εαυτόν ως το «πρώτο βιολί της διαιτησίας του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλη Παλάσκα».

Μετά τον προπονητή της ομάδας του Μακρυχωρίου και παλαιό ποδσφαιριστή της ΑΕΚ, Β. Καραγιάννη, που δήλωσε ότι «αν καθόταν στον πάγκο θα πήγαινε φυλακή» και ότι «ένα-δύο λαμόγια μέσα στην Καρδίτσα ελέγχουν το ποδόσφαιρο» και τον παρατηρητή αγώνα Π. Ζουμπόπουλο, ο οποίος αηδιασμένος από τους «ήχους του βιολιού του Παλάσκα», δήλωσε στο ημίχρονο ότι παύει να εκπληρώνει χρέη παρατηρητή αγώνα, για όσα συνέβησαν τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της «Κίνησης πολιτών για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» της Καρδίτσας, Ηλ. Χατζής, ο οποίος ως πρώην διαιτητής και παρατηρητής Super League επισημαίνει ότι αντί στους κρίσιμους αγώνες των τοπικών διοργανώσεων να ορίζονται οι αξιολογημένοι και επομένως κατά τεκμήριο καλύτεροι διαιτητές, εντούτοις γίνονται ορισμοί που εγείρουν εύλογα ερωτήματα.

Επίσης ο κ. Χατζής γνωστοποιεί ότι το βίντεο του αγώνα, οι δηλώσεις του παρατηρητή αγώνα και τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου θα σταλούν στην ΕΠΟ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ηλία Χατζή

“Η «Κίνηση πολιτών για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» , με συνεχείς ανακοινώσεις της έχει καταγγείλει τα τεκταινόμενα στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Ήρθε η ώρα να ενημερωθεί το φίλαθλο κοινό της Καρδίτσας, με αποδεικτικά στοιχεία, τα έργα και τις ημέρες της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι διαιτητές που ανήκουν στην δύναμη της ΕΠΣΚ και είναι αξιολογημένοι στις διάφορες κατηγορίες είναι :

1. Διπλάρης Αντ. Βοηθός στη S/L
2. Τικας Δημ., Βογιατζής Ελευθ., Στεφανής Γ, Παπαλίτσας, βοηθοί στην Β εθνική κατηγορία.
3. Μπεκιάρης διαιτητής στην Γ εθνική και Κανιούρας βοηθός στην Γ εθνική κατηγορία.
4. ΤίκαςΤριαν. μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι διαιτητής S/L
5. Βαφειάδης μέχρι πρότινος βοηθός F/L

Αξιόλογοι Διαιτητές με τεράστια εμπειρία, που διακατέχονται από ήθος, αξιοπρέπεια και προπαντός σέβονται τον εαυτό τους.

Όλοι τους βρέθηκαν εκτός από τους ορισμούς των αγώνων κατάταξης σε όλες τις κρίσιμες αναμετρήσεις , που έκριναν την άνοδο και τον υποβιβασμό.

Το ερώτημα ένα και μοναδικό κύριοι της Ε.Ε της ΕΠΣΚ με ποια κριτήρια ορίζονται οι διαιτητές των αναμετρήσεων;

Αν ανατρέξετε στους αγώνες και στις διαμαρτυρίες των ομάδων θα διαπιστώσετε με ποια κριτήρια γίνονται οι ορισμοί στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Έχει χαθεί κάθε ίχνος αξιοπιστίας, έχει χαθεί κάθε ίχνος ηθικής κάθε ίχνος δικαιοσύνης μπροστά στο συμφέρον και την καρέκλα των διοικούντων.

Δυστυχώς κύριοι της ΕΕ της ΕΠΣΚ μετά και από τις δηλώσεις του ουδέτερου και πεπειραμένου παρατηρητή αγώνα F/L από την Λαμία Ζουμπόπουλο Παναγιώτη, καθώς και το βίντεο του αγώνα που κάνει τον γύρο όλης της Ελλάδας έχετε πλέον γραφεί με ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΦΙΛΑΘΛΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

Υ.Γ. Η παρούσα επιστολή, το videoτου αγώνα, οι δηλώσεις του παρατηρητή αγώνα Απόλλων Μακρυχωρίου – Δόξας Μητρόπολης και τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου έχουν αποσταλεί προς τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κο ΓΡΑΜΜΕΝΟ , ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ.ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΔ.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, οι κάρτες που πήρε η ομάδα του Μακρυχωρίου, η οποία στην τελευταία ΓΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας καταψήφισε τον διοικητικό απολογισμό της διοίκησης Παλάσκα και οι κάρτες που (δεν) πήρε το αντίπαλο σωματείο, που υπερψήφισε τον απολογισμό της διοίκησης Παλάσκα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή