Σταθερή αξία ο Φωτιάς, θετικό ντεμπούτο Καραντώνης, Φωτιάδης, “βαρύς” ο Τσαμούρης

Print Friendly, PDF & Email

Τέσσερις διαιτητές «δίπλωσαν» τις εμφανίσεις τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Εξ αυτών ο Βασίλης Φωτιάς, ο οποίος για δεύτερο σερί ματς απέσπασε κολακευτικά σχόλια από τους κριτές του Master Ref και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα με μέσο όρο βαθμολογίας 8,55.

Συγκεκριμένα, ο Ηρακλής Τσίκινης τόνισε πως η διαιτησία του Φωτιά στο Αρης – Παναθηναϊκός είχε προσωπικότητα και ηρεμία και του χάρισε απλόχερα ένα 8,60, που είναι η μεγαλύτερη φετινή βαθμολογία που έχει δοθεί στο Master Ref.

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε και στη δεύτερη εμφάνισή του ο Γιώργος Τζοβάρας αποσπώντας το 8,20 του Κώστα Ακρίδα για τον αγώνα Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου με συνολική βαθμολογία 8,30 βρίσκεται ισόβαθμος στην 8η θέση μαζί με τον Διαμαντόπουλο.

Αντίθετα, ο Ιωάννης Παπαδόπουλος χάλασε ελαφρώς τις εντυπώσεις που είχε αφήσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, καθώς στο Πανιώνιος – ΑΕΛ, ο Ηρακλής Τσίκινης εντόπισε πως υπέπεσε σε ένα σοβαρό λάθος στην αποβολή παίκτη της ΑΕΛ και τον βαθμολόγησε με 8,00, με συνέπεια ο μέσος όρος του να πέσει στο 8,20 από το 8,40.

Χαμηλή ήταν και η δεύτερη πτήση του Ευάγγελου Μανούχου. Η ΚΕΔ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές τον εμπιστεύτηκε ήδη δύο φορές, ωστόσο η βαθμολογία του μέχρι στιγμής είναι μόλις στο 7,80 και βρίσκεται στην 15η θέση μπροστά μόνο από τον Μανώλη Σκουλά. Ο Μανούχος κατάφερε να αποσπάσει το 7,90 του Κώστα Ακρίδα για το ΑΕΚ – Λαμία.

Θετικό ήταν το φετινό ντεμπούτο των Καραντώνη και Φωτιάδη, που βαθμολογήθηκαν με 8,40 και 8,35 από Ηρακλή Τσίκινη και Κώστα Ακρίδα αντίστοιχα για τα παιχνίδια ΟΦΗ – Παναιτωλικός και Ολυμπιακός – Βόλος. Αντίθετα, ο Κώστας Ακρίδας διαπίστωσε πως ο Αλέξανδρος Τσαμούρης δεν θύμισε τον περσινό διαιτητή, παρατήρησε πως δείχνει πιο βαρύς και τον βαθμολόγησε με 8,00 για το Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης, επίδοση που τον φέρνει μόλις στην 12η θέση μαζί με τον Τζήλο.

Αναλυτικά η βαθμολογία των διαιτητών

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή