Στηρίζει με ρούχα και τρόφιμα το «Χαμόγελο του Παιδιού» η Παναχαϊκή

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή (7/1) πριν το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας θα προχωρήσει στην συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για την ενίσχυση του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών για την ενίσχυση του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», προχωράει η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 την Κυριακή 07/01/2018 και πριν την έναρξη του αγώνα της Παναχαϊκής με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας (15.00).

Έξω από τις θύρες του γηπέδου, σε συνεργασία με τους γονείς των Ακαδημιών της ΠΑΕ, θα υπάρχουν ειδικά καλάθια συγκέντρωσης των προϊόντων στα οποία όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μπορούν να προσφέρουν τα προαναφερόμενα είδη.

Παράλληλα το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιανουαρίου οι Ακαδημίες της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 σε συνεργασία με τους γονείς των Ακαδημιών «Flying Dad’s» διοργανώνουν για τον ίδιο σκοπό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Οι αγώνες του Τουρνουά θα φιλοξενηθούν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Γηπέδου της Αγυιάς, όπου επίσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια που θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η κίνηση αυτή εμπεριέχει τον δικό της συμβολισμό αφού μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και οι μικροί αθλητές γνωρίζουν την χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης σε όσους την χρειάζονται».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή