Νεφελούδης: Αφού o Καρυπίδης χρωστάει τόσο πολλά, πού βρίσκει λεφτά για την ΠΑΕ;

Print Friendly, PDF & Email

Στοιχεία για την υπόθεση Καρυπίδη (σ.σ. πρόεδρος με μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης) θα παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος νωρίτερα κατήγγειλε πως δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του, ενώ ο επιχειρηματίας είχε προχωρήσει από χθες σε μήνυση εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Έκανα μια ανακοίνωση ότι για μια ακόμη φορά ο Καρυπίδης εξαπατά τον κόσμο. Κι έχω στοιχεία για να το αποδείξω αυτό και από εβδομάδα θα δείτε και πώς το αποδεικνύω” είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Νεφελούδης, προαναγγέλοντας ανακοινώσεις “από την Τρίτη με συγκεκριμένα έγγραφα, αποδείξεις“.

Χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια και παραμυθιάζει τον κόσμο ότι μπορεί να πάρει λεφτά από εκεί που δεν του χρωστάει κανείς τίποτα. Αυτός ο τύπος μας έχει απασχολήσει δύο χρόνια.

Έχει καταδικάσει στην απόλυτη ανέχεια και δυστυχία 1.500 ανθρώπους και έχει το θράσος να παίζει μπάλα με τα νεύρα τους, όταν έρχεται και ζητάει από έναν άσχετο με τα οικονομικά δεδομένα -εμένα εν προκειμένω- να παρέμβω σε μια τράπεζα για να πάρουν οι εργαζόμενοι, που τους χρωστάει 20 εκατομμύρια, ένα” τόνισε ο κ. Νεφελούδης.

Θα αποδείξω ότι αυτό το οποίο λέει είναι ψέματα και θα αποδείξω πως δεν ισχύουν όλα αυτά τα οποία ισχυρίζεται” υπογράμμισε ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας, καταλογίζοντας θράσος στον επιχειρηματία για τη μήνυση που έκανε εναντίον του.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων που δέχεται, ο κ. Νεφελούδης εξήγησε πως “εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, πιθανώς με ηθικό αυτουργό αυτόν -κι αυτό είναι προς απόδειξη από την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην οποία έχω καταφύγει για να αποδειχθεί ποιος έχει κινητοποιήσει αυτή τη διαδικασία- διάφοροι που αυτοπαρουσιάζονται ως οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης“.

Ο κ. Νεφελούδης είπε ακόμα πως ο επιχειρηματίας υπήρξε “σε όλα ασυνεπής” σε ό,τι αφορά τις προσπάθειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα για να λυθεί το θέμα με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Έχουμε κάνει απίστευτες προσπάθειες από το 2016 ώς το 2017. Έχουμε κάνει περίπου δέκα τριμερείς συναντήσεις με την εργοδοσία και τους εργαζόμενους, έχουμε κάνει διμερείς επαφές μόνοι μας, για να τους πείσουμε να τα βάλουν όλα σε μια ρότα και σε όλα ήταν ασυνεπής” είπε χαρακτηριστικά.

Έχουν γίνει όλα τα βήματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν αυτή τη διαδικασία. Κι έρχεται τώρα ο αθεόφοβος και εμπλέκει τη μισή πόλη -ή αυτό που επηρεάζει ο Άρης Θεσσαλονίκης στην πόλη- σε μια περιπέτεια τεράστια, γιατί όλα αυτά που παρουσιάζει έχουν κι άλλο ποινικό πρόβλημα στη μέση, για το οποίο θα απευθυνθώ στην Αρχή για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης του χρήματος από διάφορες πηγές.

Αφού χρωστάει τόσο πολλά χρήματα δεξιά κι αριστερά και στο ασφαλιστικό σύστημα κυρίως, στους εργαζόμενους, πού βρίσκει λεφτά και χρηματοδοτεί την ΠΑΕ;” αναρωτήθηκε ο κ. Νεφελούδης και χαρακτήρισε “ανήθικο να έχεις τόσες εκατοντάδες ανθρώπους στην απόλυτη δυστυχία και να κάνεις εσύ μια σειρά από επενδυτικές δραστηριότητες δεξιά κι αριστερά“.

ΠΗΓΗ: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή