«Στο επίκεντρο προπαγάνδας ο Μαρινάκης, θέλουν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο»

Print Friendly, PDF & Email

Υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη τάχθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σημειώνοντας ότι βρίσκεται στο επίκεντρο προπαγάνδας από άτομα που «θέλουν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο».

«Δεν είναι πρόθεσή μου να υπερασπιστώ τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως θα το κάνω, ακριβώς εξαιτίας όλων όσων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, μια χώρα που έχει μεγάλη παράδοση στο σπορ.

Ο Μαρινάκης δεν αξίζει αυτές τις αναλήθειες και την πολιτική αντιμετώπιση που έχει, με ξεκάθαρο στόχο να καταστραφεί η φήμη του στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Ποια ναρκωτικά σε πλοία και ποιοι στημένοι αγώνες; Όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν και τη φήμη του σαν ιδιοκτήτη της πιο ξακουστής ομάδας της χώρας.

Γνωρίζω τον Μαρινάκη πολλά χρόνια. Έχει επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Αμερική, την Αγγλία. Το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός, όμως, είναι το καμάρι του και ασχολείται με αυτά με μεγάλη όρεξη. Για αυτό θα ήθελα εκ μέρους όλων στον Ολυμπιακό να διαψεύσω πως όλες οι ασχήμιες που ακούγονται δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την αλήθεια.

Για την ακρίβεια, όλα αυτά βρίσκονται στο επίκεντρο μιας προπαγάνδας που έχει σαν στόχο της τον Μαρινάκη. Άνθρωποι που όλοι τους έχουν πολιτικό υπόβαθρο.

Είναι μια τακτική που ακολουθούν ώστε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο και να τον στρέψουν στον Μαρινάκη. Θέλουν να σκοτώσουν το ποδόσφαιρο. Είναι άσχημο που συμβαίνει και το ότι θέλουν να κατευθύνουν τα πάντα εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός νοιάζεται για την αλήθεια και το ποδόσφαιρο. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως άσχετα και προϊόντα πολιτικής προπαγάνδας», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα Blic ο τεχνικός σύμβουλος του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή