Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις για τον χαμό του Ντοσίδη

Print Friendly, PDF & Email

Οι περισσότερες Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας έσπευσαν να εκδώσουν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον πρόωρο χαμό του 21χρονου διαιτητή, Νίκου Ντοσίδη.

Αναλυτικά:

ΕΠΣ Κέρκυρας

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός ελπιδοφόρου διαιτητή, που χάθηκε τόσο άδικα. Ο Νίκος Ντοσίδης, ένας νέος μόλις 21 ετών, έφυγε άδικα απο τη ζωή.

Πενθούμε σήμερα όλοι στην ποδοσφαιρική και, κυρίως, στη διαιτητική οικογένεια.

Για να τιμήσουμε το αδικοχαμένο παιδί θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της Ε.Π.Σ Κέρκυρας το Σαββατοκύριακο, πριν τη έναρξή τους.

Ευχόμαστε αυτή να είναι η τελευταία απώλεια στα γήπεδά μας”.

ΕΠΣ Μακεδονίας

«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μακεδονίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του διαιτητή Νίκου Ντοσίδη για τον αδόκητο θάνατό του.

Με απόφαση της ΕΠΣ Μακεδονίας θα κρατηθεί ενός (1’) στη μνήμη του άτυχου διαιτητή σε όλους τους αγώνες αρμοδιότητάς που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2018».

ΕΠΣ Χαλκιδικής

«Η διοίκηση και το προσωπικό της Ε.Π.Σ Χαλκιδικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού διαιτητή Ντοσίδη Νίκου ,που έχασε την μάχη για τη ζωή μετά από 13 ημέρες παραμονής στην ΜΕΘ της «Αγίας Όλγας»,

Ο 21χρονος διαιτητής κατά την διάρκεια των τεστ διαιτητών Γ’ Εθνικής έχασε τις αισθήσεις του πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Για 13 ημέρες ο Ντοσίδης Νίκος προσπαθούσε να κρατηθεί ζωντανός, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Σε ένδειξη πένθους και τιμής θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, σε όλους τους αγώνες του Σαββάτου και της Κυριακής 22 και 23 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα . Επίσης αναβάλλονται τα τεστ των διαιτητών,που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018.

Στην κηδεία του άτυχου διαιτητή , ως ένδειξη συμπαράστασης θα παραστεί από την ένωση μας , ο εκπαιδευτής και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΧ , Κ. Κωνσταντόπουλος Ιωάννης».

ΕΠΣ Ηρακλείου

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλοι οι διαιτητές του Ηρακλείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του διαιτητή τη ΕΠΣ Θράκη Νίκου Ντοσίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Στη νεκρώσιμη ακολουθία εκπροσωπώντας την ΕΠΣΗ θα παραστεί ο αντιπρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, που βρίσκεται στην Κομοτηνή.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018».

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, & ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας εκφράζουμε την οδύνη μας για…
τον άδικο χαμό του νεαρού διαιτητή Νικόλαου Ντοσίδη (ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ).

Εκφράζουμε επίσης τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θανόντος.

Το νήμα της ζωής του Νίκου κόπηκε τόσο πρόωρα και άδικα κάνοντας αυτό που αγαπούσε, υπηρετώντας την ελληνική διαιτησία με πίστη, αγάπη και αφοσίωση.
Αρχές που “κληρονόμησε” από τον επίσης άξιο πατέρα του, Αναστάσιο Ντοσίδη, συνάδελφο και καλό φίλο της Ένωσης και του Συνδέσμου μας, στον οποίο και ευχόμαστε δύναμη και εξ ύψους παρηγορία.

Καλό Παράδεισο συνάδελφε…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει…

Οι Πρόεδροι
Παναγ. Παπαχρήστος Παναγ. Καψάλης
ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ».

ΕΠΣ Λάρισας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η Ε.Δ και το ΔΣ της ΕΠΣΝΛ αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018».

ΕΠΣ Αργολίδας

«Να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος 21 ετών διαιτητή από την Θράκη Νίκου Ντοσίδη, ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23/9/2018».

ΕΠΣ Δ. Αττικής

Κατόπιν προτάσεως της Επιτροπή Διαιτησίας και με τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Ε.Π.Σ.Δ.Α. κου ΤΖΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Μιχαήλ ανακοινώνεται ότι θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στους σημερινούς και αυριανούς αγώνες του Κυπέλλου της Ένωσης, στη μνήμη του νεαρού Διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης ΝΤΟΣΙΔΗ Νικόλαου.

ΕΠΣ Δωδεκανήσου

«Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ,εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη διαιτητή από τη Θράκη, στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018».

ΕΠΣ Κυκλάδων

«Με απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ αποφασίστηκε η τήρηση ενός λεπτού σιγής ,πριν την έναρξη ,όλων των αγώνων Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων κατά τις 22-24 Σεπτεμβρίου 2018, εις μνήμην του αδικοχαμένου συναδέλφου μας Νίκου Ντοσίδη (ΕΠΣ Θράκης).

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις δικές σας ενέργειες σε όλους τους αγώνες της ΕΠΣ Κυκλάδων ,με ανάλογο τελετουργικό εντός γηπέδου και να αναγραφεί στο φύλλο αγώνα .

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣΚ

ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ Ι. Απόστολος».

ΕΠΣ Καστοριάς

«H Ε.Ε της Ε.Π.Σ Καστοριάς καθώς και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης εκφράζουν τη βαθιά οδύνη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Διαιτητή ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΤΟΣΙΔΗ στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….

Η Ε.Ε και η Ε/Δ της Ε.Π.Σ. Καστοριάς αποφάσισαν όπως τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες επίσημους και φιλικούς που θα διεξαχθούν το Σάββατο και Κυριακή 22 – 23 Σεπτεμβρίου 2018».

ΕΠΣ Ξάνθης

«Σύσσωμο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τάσου Ντοσίδη για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπημένου τους γιου Νίκου».

ΕΠΣ Ηπείρου

«Με αποφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΗΠΕΙΡΟΥ θα κρατηθεί ενος λεπτού σιγή στην μνήμη του 21χρονου Διαιτητή Ντοσίδη Νικολάου της Ε.Π.Σ.ΘΡΑΚΗΣ, στους αγώνες του Σαββατοκύριακου 22-23/9/2018».

ΕΠΣ Πιερίας

«Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας εκφράζει τη Λύπη της για τον άδικο χαμό του νεαρού συναδέλφου μας Νίκου Ντοσίδη της ΕΠΣ Θράκης .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του να έχουν δύναμη και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Για την ΕΔ/ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος Λέφας Γρηγόριος

Αναπλ/Πρόεδρος Συμεωνίδης Παναγιώτης

Μέλος Φιρινίδης Ευστάθιος».

ΕΠΣ Καβάλας

«Όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο πενθεί σήμερα τον άδικο και πρόωρο χαμό του νεαρού διαιτητή Νίκου Ντοσίδη από την ΕΠΣ Θράκης. Ένα βαρύ «σύννεφο» πένθους έχει σκεπάσει και το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, διότι ο Νίκος ήταν ένα πολύ γνωστό και αγαπητό σε όλους μας πρόσωπο.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην οικογένεια του και στη μνήμη του νεαρού διαιτητή, η Διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλοι όσοι εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο θα σταματήσουν για ένα λεπτό να παίζουν ποδόσφαιρο.

Ένα λεπτό σιγής για σένα Νίκο, που τόσο απρόσμενα «έφυγες» από κοντά μας. Καλό παράδεισο.

Η Επιτροπή Διαιτησίας

Το Δ.Σ.

ΕΠΣ Καβάλας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή