“Ο υφ. Αθλητισμού και η UEFA μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα”

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν το ραντεβού των Big4 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προδίδοντας μάλιστα τη δυσαρέσκειά της για την ατζέντα της συνάντησης της Τετάρτης (22/2).

Οι “ερυθρόλευκοι” στέκονται στους ορισμούς διαιτητών της 20ης αγωνιστικής και συγκεκριμένα στην παρουσία του Εμμανουήλ Σκουλά ως διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, αναφέρονται στο Δευτεροβάθμιο όργανο Αδειοδότησης, στον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων και σχολιάζουν την επικείμενη συνάντηση της Τετάρτης υποστηρίζοντας πως πρόκειται για “φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση Γραμμένου και των επίορκων στελεχών της ΕΠΟ δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης προκειμένου να προφυλάξει τις ομάδες τους που έχουν καταγγελθεί (ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ).

Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε.

Δεν αρκέστηκαν στη σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του καθώς ο γιος του εργάζεται στο OPEN, βασανιζόμενοι από το ερώτημα αν τελικά το OPEN ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Σας καλούμε άμεσα να τον αντικαταστήσετε.

Συνεχίζουν τα σκάνδαλα με τους σημερινούς ορισμούς στον αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ, τοποθετώντας όσους χθες κατέθεσαν τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, μην καταλογίζοντας πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μια ακόμη ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος.

Κύριοι της ΕΠΟ, έχετε ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο.

Και ενώ τα τελευταία τρία χρόνια συνεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, λαμβάνουν χώρα έχοντας πλήρως χρεοκοπήσει την ΕΠΟ με αλόγιστες σπατάλες εκτός λογικής για τις οποίες θα λογοδοτήσουν στην ελληνική δικαιοσύνη, το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική Ομάδα, με τη χώρα να είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, ο Υφυπουργός Αθλητισμού και η UEFA, μας καλούν σε φιλολογικές συζητήσεις χωρίς ατζέντα και χωρίς ουσία, χωρίς προτεινόμενες ριζικές αλλαγές στην ΕΠΟ και ΚΕΔ με τους επίορκους να κερδίζουν χρόνο παραμονής στη σάπια καρέκλα τους”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή