Σχολή διαιτησίας από την ΕΠΣ Θράκης, μέσω συνέντευξης η επιλογή μαθητών

Print Friendly, PDF & Email

Τη λειτουργία σχολής διαιτησίας ανακοίνωσε η ΕΠΣ Θράκης, τονίζοντας ότι όσοι συμμετέχουν στα μαθήματα θα επιλεγούν έπειτα από συνέντευξη που θα περάσουν από τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της Ενωσης.

Η σχετική ενημέρωση:

Από την ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Δικαίωμα να καταθέσουν αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2002(16 χρονών) μέχρι το έτος 1983(35 χρονών) και είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής. Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο εκπαιδευτής κ. Γαβριηλίδης Βασίλειος (τηλ.6936101193) μέλος της ΕΔ/ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ. Όσοι ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σχολής διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στη γραμματεία της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ (Παπαφλέσσα 8. 4ος όροφος Τηλέφωνο:2531033755), καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου κατά τις ώρες 09:00 μέχρι 14:00.

Η τελική επιλογή των μαθητών – υποψηφίων διαιτητών της σχολής διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή