Τα εγκαίνια των ανακαινισμένων γραφείων της ΕΠΣ Λακωνίας στην Σπάρτη

Print Friendly, PDF & Email

Αναγεννήθηκε, ή μάλλον… ανακαινίστηκε (κυριολεκτικά) από τις στάχτες της η ΕΠΣ Λακωνίας, όσο αφορά τα γραφεία της στην Σπάρτη…

Την Τετάρτη λοιπόν 5 Σεπτεμβρίου, όπως αναφέρει σχετικά η ΕΠΣΛ, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας πραγματοποίησε τον αγιασμό στα ανακαινισμένα γραφεία της.

Υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία της Ένωσης είχαν καταστραφεί ολοσχερώς τον Φεβρουάριο από πυρκαγιά που προκλήθηκε λόγω βραχυκυκλώματος. Μετά από εργασίες στις οποίες συνέβαλαν πολλοί τους οποίους ευχαρίστησε ο Πρόεδρος της Ένωσης τα γραφεία πήραν μια εντυπωσιακή μορφή και είναι έτοιμα να καλύψουν στο έπακρο τις ανάγκες της Ένωσης.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ανακαίνιση οφείλεται και στην οικονομική ενίσχυση της Ενωσης από την ΕΠΟ με το ποσό των 20.000 ευρώ.

Μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο πάτερ Αθανάσιο, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Παναγιώτης Καρράς, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Ντία Τζανετέα και ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης.

Μετά τους χαιρετισμούς ο Πρόεδρος της Ένωσης έδωσε την εικόνα του Αγίου Νέστωρ στον Γιώργο Χριστάκο και τον Γιάννη Μαντζούνη, πρώην αντιπροέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας για την προσφορά τους στην Ένωση.

Πηγή: sportstonoto.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή