Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες που θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία θεατών λόγω κορωναϊού

Print Friendly, PDF & Email

O εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις για δυο εβδομάδες.

Σε αυτό το διάστημα βέβαια είναι προγραμματισμένοι να γίνουν αρκετοί σημαντικοί αγώνες ενώ σε μια εβδομάδα ξεκινούν τα πλέι οφ.

Πρώτος χρονικά αγώνας που επηρεάζεται είναι του Ολυμπιακού με τη Γουλβς την προσεχή Πέμπτη (12/3) για τους “16” του Γιουρόπα Λιγκ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τα παιχνίδια στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακό, σε ΑΕΚ-Παναθηναϊκό, καθώς επίσης και το Άρης-ΟΦΗ.

Η απόφαση του υπουργείου τίθεται σε ισχύ από αύριο, Δευτέρα 9/3, κάτι που σημαίνει πως και η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, όπου υπάρχει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, το Ολυμπιακός-Άρης και το ΟΦΗ-ΑΕΚ.

Η απαγόρευση πιάνει και τους αγώνες των πλει άουτ της Σούπερ Λιγκ 1 που βάσει προγράμματος θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά και όλους του αγώνες των μικρότερων κατηγοριών ποδοσφαίτου και των υπολοιπων αθλημάτων.

Επίσης σημαντικούς αγώνες έχουμε και στο μπάσκετ, με το Ολυμπιακός-Ρεάλ για τη Euroleague στις 20/3, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο διαδοχικούς αγώνες εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή