Επίθεση στο ΦΩΣ για σχέσεις με ΟΠΑΠ και διοίκηση από Παναθηναϊκούς!

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση-επίθεση στο «ΦΩΣ» υποστηρίζοντας ότι αδιαφορεί για τον «λυσσαλέο πόλεμο» που δέχεται η ομάδα. Τονίζει επίσης ότι η κριτική που ασκεί στους «ερυθρόλευκους» δεν είναι καλόπιστη διότι τον τελευταίο καιρό διοικείται από «δύο φανατικούς Παναθηναϊκούς», ενώ κατηγορεί την ιστορική εφημερίδα ότι διατηρεί «οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους».

Αφορμή για την επίθεση αποτέλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο χτύπημα με τη θέση για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού που πήρε ο συγγραφέας, διανοούμενος και καθηγητής Πανεπιστημίου, Γιώργος Ρούσης, λέγοντας ότι η διοίκηση του ΟΣΦΠ πρέπει να το πάρει αλλιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κριτική είναι πάντα αποδεκτή και γόνιμη όταν γίνεται καλοπροαίρετα. Όταν γίνεται όμως με στόχο να πλήξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει τα πράγματα -επιτέλους- να λέγονται με το όνομα τους.

Η εφημερίδα ΦΩΣ των Σπορ και οι ιδιοκτήτες της, διαχρονικά, αποκόμισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και δισεκατομμύρια δραχμές πριν την έλευση του ευρώ, από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν πρόσφεραν ποτέ ούτε μια πορτοκαλάδα, ούτε ένα ευρώ για τον Σύλλογο, ούτε καν για τον Ερασιτέχνη.

Μόνο κριτική με τη λογική του αυτόκλητου διαχειριστή της ομάδας. Μπορεί όμως η κριτική να είναι καλόπιστη όταν την εφημερίδα ΦΩΣ “διοικούν”, τον τελευταίο καιρό, δυο φανατικοί Παναθηναϊκοί;

Μπορεί η κριτική να είναι καλόπιστη όταν μέγας (και μόνος εκτός από τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ) χορηγός της εφημερίδας είναι ο ΟΠΑΠ, μέσω και ως συνέχεια της στενής σχέσης με τον Δ. Μελισσανίδη;

Μπορεί να θεωρηθεί καλόπιστη κριτική η χολή κάποιων καθηγητών και «ειδικών» που είναι άσχετοι με το ποδόσφαιρο και εμφανίζονται σαν σαλιγκάρια (μόνο) μετά από κάθε κακό αποτέλεσμα; Σίγουρα οι «επιστήμονες» των «πέτρινων χρόνων» ήταν πολύ πιο σοβαροί και πολύ πιο σχετικοί με το αντικείμενο από τους συγκεκριμένους και κατ’ επιλογήν επιστήμονες-κριτικούς του Φωτός.

Η εφημερίδα ΦΩΣ μένει αδιάφορη στο λυσσαλέο πόλεμο που γίνεται στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τη διοίκησή του τα τελευταία χρόνια και προτιμά να έχει στενές οπαδικές και οικονομικές σχέσεις με τους αντιπάλους μας.

Ούτε ένα άρθρο, ούτε μια θέση της εφημερίδες για τα χτυπήματα στον Σύλλογο.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το «φως» με το «σκοτάδι»…

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή