«Φρούριο» η πρωτεύουσα! Το πρόγραμμα του Μακρόν

Print Friendly, PDF & Email

Το μεσημέρι της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 13.00 αναμένεται να φτάσει ο Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη. Τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα είναι δρακόντεια.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στις 13.30.

Ακολούθως ο κ. Μακρόν θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη συνέχεια θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα, στις 15.30 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο κυβερνητικών αντιπροσωπειών. Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα παραχωρήσουν κοινές δηλώσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 19:00, ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Γαλλίας θα απευθύνουν ομιλίες στον Λόφο της Πνύκας.

Στις 21.00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Γάλλο ομόλογό του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την επίσκεψη του Μακρόν θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη (07.09.2017) στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής (08.09.2017).

Για τις 10 το πρωί της Παρασκευής, 8 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού και του Γάλλου Προέδρου με Έλληνες και Γάλλους επιχειρηματίες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή