Φύσσας: «Δυστυχώς η Εθνική δεν έχει κανονική έδρα και είναι ανεπιθύμητη»

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και υποψήφιος βουλευτής, Τάκης Φύσσας παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική και στην απόφασή του να πολιτευτεί.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το ματς με την Ιταλία: «Όλοι περιμένουμε τα παιχνίδια της Εθνικής. Προσωπικά με μεγάλη αγωνία. Πρέπει να έχουν στόχο το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα, λοιπόν, η Ιταλία. Έχει επανέλθει και ο ενθουσιασμός στον κόσμο. Αγωνιστικά έχει δείξει ότι έχει βρει μια καλή τακτική με τον προπονητή».

Για το αν το ΟΑΚΑ είναι αντικίνητρο για τους παίκτες: «Πρέπει να λειτουργήσει ακριβώς το αντίθετο. Δεν πρέπει να λειτουργήσει ανασταλτικά. Πρέπει οι παίκτες να θελήσουν να δείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν με κάθε συνθήκη. Δυστυχώς, βλέπουμε την Εθνική ομάδα να μην έχει μία κανονική έδρα και μάλιστα πολλές φορές είναι ανεπιθύμητη. Στην ομάδα υπάρχουν πλέον ο Άγγελος Μπασινάς και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που είναι παιδιά από το Euro και μπορούν να μιλήσουν για πολλά στους παίκτες».

Για το αν έπρεπε να αξιοποιηθούν μαζικά παίκτες από το Euro 2004: «Από τότε που ήμουν κι εγώ στην Εθνική, υπήρχαν παιδιά από το 2004. Τα όσα έγιναν με τον Καραγκούνη κλπ, φάνηκε η ταυτότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυσκολευτήκαμε να ξαναβρούμε την ταυτότητά μας. Χάθηκε η οικογένεια που είχαμε δημιουργήσει. Ήταν η εποχή τέτοια και τότε προσπαθούσαν οι ομάδες να μπουν μέσα στην Εθνική».

Γιατί αποφάσισε να πολιτευθεί: «Είμαι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική. Μου αρέσει να εκτίθεμαι, να εξελίσσομαι ως άνθρωπος, θέλω να προσφέρω. Έχω λάβει μεγάλη αγάπη όπως και άλλα τα παιδιά του 2004. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω τον αθλητισμό μέσω της πολιτικής. Να βοηθήσω τα παιδιά μας. Γιατί να γίνεται ο τελικός με άδεια γήπεδο; Είτε εκλεγώ είτε όχι, θα συνεχίσω να προσπαθώ να προσφέρω».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή