Ψαρόπουλος: “Δίνουμε εξετάσεις, μας περιμένουν στην στροφή FIFA-UEFA”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

Για το κλίμα της σύσκεψης για τον τελικό του κυπέλλου, τα (προ)απαιτούμενα καθώς και άλλα θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή του, μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος, ο οποίος ανέφερε:

«Όλοι έχουν αναλογιστεί τις ευθύνες τους και έδειξαν πολύ καλή διάθεση. Το κλίμα στην σύσκεψη ήταν πολύ καλό από όλους. Η βούληση είναι να γίνει ένας σωστός τελικός. Δίνουμε εξετάσεις και μας περιμένουν στην στροφή η FIFA και η UEFA, οι οποίες θα βρίσκονται στο γήπεδο.

Την Παρασκευή αναμένεται να οριστικοποιηθούν όλα τα θέματα. Η αστυνομία έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στα εισιτήρια. Υπήρξε παράκληση προς αυτή, ώστε να γίνει κάτι καλύτερο από τα 13.000 σε κάθε φιναλίστ. Σε ότι αφορά την έδρα η προκήρυξη από την αρχή κάνει λόγο για ΟΑΚΑ.  Δεν υπάρχει κάτι που να αλλάζει την άποψη μας.

Αυτό το ξεκαθάρισε εξάλλου και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Σε ότι αφορά την ώρα έναρξης, ο ΟΤΕ TV μας ζήτησε ο τελικός να ξεκινήσει στις 20:30 και η αστυνομία δεν είχε πρόβλημα με αυτό».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου Μάνος Γαβριηλίδης, αρκέστηκε να τονίσει ότι: «Ο τελικός θα είναι ένα κρας – τεστ για όλους, ώστε να δούνε έξω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή