Ύποπτος για στήσιμο του Βέροια – Πανιώνιος ο Ραούλ Μπράβο

Print Friendly, PDF & Email

Νέο δημοσίευμα στην Ισπανία που αφορά τη δράση του Ραούλ Μπράβο, σύμφωνα με το οποίο φέρεται να έστησε το παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014-2015. 

Η ιστοσελίδα infolibre.es αναφέρει πως ο παλαίμαχος αμυντικός θεωρείται ύποπτος για στήσιμο της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Πανιώνιο τη σεζόν 2014/15, όταν ήταν ποδοσφαιριστής της «βασίλισσας του Βορρά».

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα infolibre.es ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τις ισπανικές αρχές πολλά χρόνια πριν και αποκαλύπτει ότι «μια βρετανική εταιρεία που εντοπίζει και αναλύει ύποπτες κινήσεις παράνομου στοιχηματισμού σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια είχε σημάνει συναγερμό για «οκτώ ύποπτες κινήσεις του Ραούλ Μπράβο σε ένα παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο για την ελληνική Σούπερ Λίγκα τη σεζόν 2014-15»! Εδώ να σημειωθεί ότι η Sport Radar, η εταιρία που συνεργάζεται με την UEFA για τα ύποπτα προς χειραγώγηση ματς είχε στείλει το 2015 φάκελο με τέτοια ύποπτα ματς, στην ΕΠΟ, στον οποίο συμπεριλαμβανόταν και ένας ματς Κυπέλλου των δύο ομάδων (20/1/2015) όπου είχε νικήσει ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη με 2-1.

Το δημοσίευμα του infolibre.es 

Πηγή: documento

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή