Αρχική Διαιτησία Master REF Βαθμολογία: Δίδυμο κορυφής Παπαπέτρου – Τσαγκαράκη, άνοδος για Βάτσιο

Βαθμολογία: Δίδυμο κορυφής Παπαπέτρου – Τσαγκαράκη, άνοδος για Βάτσιο

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης

Τσαγκαράκης και Βάτσιος είχαν την κορυφαία απόδοση στην 20η αγωνιστική της Super League 1 με βάση τις κριτικές του Master REF. Ο Τσαγκαράκης απέσπασε το 8,40 του Ηρακλή Τσίκινη για την παρουσία του στον αγώνα Βόλος – ΑΕΚ και έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή ισόβαθμος με τον Τάσο Παπαπέτρου.

Από την πλευρά του, ο Βάτσιος πήρε 8,30 από τον Ηρακλή Τσίκινη για την εμφάνισή του στο ΑΕΛ – Παναιτωλικός, ανέβασε το μέσο όρο του σε 8,02 και ως εκ τούτου κέρδισε τέσσερις θέσεις στη γενική κατάταξη σκαρφαλώνοντας 17ος από 21ος.

Ικανοποιητική επίσης ήταν η απόδοση του Φωτιάδη στο Αρης – Ξάνθη. Βαθμολογήθηκε με 8,20 από τον Κώστα Ακρίδα και διατηρείται σταθερά στην τέταρτη θέση.

Αντίθετα, ο Σέζος με το 8,00 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Λαμία – ΠΑΟΚ, «χάλασε» ελαφρώς τον μέσο όρο του και κατά συνέπεια έχασε μία θέση από τον Διαμαντόπουλο, υποχωρώντας έβδομος.

Ελαφρώς πτωτικά κινήθηκε και ο μέσος όρος του Κομίνη μετά το 8,00 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για το Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος, ωστόσο ο διαιτητής της ΕΠΣ Θεσπρωτίας διατηρήθηκε ένατος, οριακά πάνω πλέον από τους Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλο και Τάση.

Ο Μανούχος με το 8,10, που πήρε από τον Κώστα Ακρίδα για το ΟΦΗ – Ολυμπιακός, βελτίωσε μεν τον μέσο όρο του, όχι όμως και τη θέση του, παραμένοντας 22ος.

Τη χειρότερη επίδοση της 20ης αγωνιστικής πάντα σύμφωνα με τις κριτικές του Master REF, σημείωσε ο Κουμπαράκης καθώς βαθμολογήθηκε με 7,00 από τον Κώστα Ακρίδα για το Παναθηναϊκός – Ατρόμητος. Ο διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης παρέμεινε προτελευταίος στη συνολική βαθμολογία, πλέον όμως βρίσκεται οριακά πάνω από τον τελευταίο, Σκουλά.

Πατήστε ΕΔΩ για την αναλυτική βαθμολογία.

Exit mobile version