Αρχική ΕΠΟ Βγήκε το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ, ποιες είναι οι αλλαγές στο προσωπικό

Βγήκε το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ, ποιες είναι οι αλλαγές στο προσωπικό

Ολοκληρώθηκε και εστάλη στο προσωπικό της ΕΠΟ την Πέμπτη 23/11 το νέο οργανόγραμμα της ομοσπονδίας από το οποίο προκύπτουν και μετακινήσεις υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus:

– O τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Ευ. Μαχαίρας, τοποθετήθηκε στις διεθνείς σχέσεις. Η θέση μένει προς το παρόν κενή και το πρόσωπο που θα την πληρώσει θα αποτελέσει επιλογή του Ζ. Βρύζα.

– Διευθυντής της νομικής υπηρεσίας τοποθετήθηκε ο Ν. Μπάρτζης, ο οποίος ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ μέχρι τον περασμένο Αύγουστο και επαναπροσλήφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

– Διευθύντρια προσωπικού τοποθετήθηκε η Μ. Ψαροπούλου αντί του Γ. Στασινόπουλου, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή αγωνιστικού.

– Διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, είναι ο Ι. Φιλιππούσης. Στην ίδια θέση είχε τοποθετηθεί και η προερχόμενη από τη διεύθυνση διαιτησίας διεθνών σχέσεων, Ντ. Κοξένογλου, η οποία πλέον αναλαμβάνει τα πρότζεκτς που σχετίζονται με τη FIFA και την UEFA.

– Τη θέση της προϊσταμένης πρωτοκόλλου διατηρεί η Πριόνα, ενώ στις ίδιες θέσεις παρέμειναν ο πρόεδρος του ΣΥΕΠΟ, Εμ. Ήμελλος και Ι. Θεοφίλου (διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών).

– Δεν υπήρξαν αλλαγές στους επικεφαλής του τμήματος διαιτησίας (Μαρίνου) και της διεύθυνσης αδειοδότησης (Δημητρίου).

Exit mobile version