Αρχική Super League 1 Με το δεξί ΑΕΚ και Πανιώνιος, «καμπανάκι» με το καλημέρα για τον...

Με το δεξί ΑΕΚ και Πανιώνιος, «καμπανάκι» με το καλημέρα για τον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ και Πανιώνιος ξεκίνησαν με νίκες το πρωτάθλημα κερδίζοντας Παναιτωλικό και Κέρκυρα αντίστοιχα, ενώ ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό.

Η ΑΕΚ στο άδειο ΟΑΚΑ λόγω τιμωρίας από τον περσινό τελικό Κυπέλλου κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό. Στο 14′ άνοιξε το σκορ με πέναλτι ο Αλμέιδα. Στο 28′ ο Τζήλος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Πορτογάλο στράικερ της Ένωσης, ωστόσο στο 48′ οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν αφού αποβλήθηκε και ο Μάρκος Πάουλο. Στο 73′ ο Γιόχανσον διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 73′ σε μία φάση, που αρχικά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, όμως κατόπιν συννενόησης με τον Τζήλο το τέρμα σωστά μέτρησε.

Χαμένα πέναλτι και τελικά η μπίλια στον Πανιώνιο
Στην Κέρκυρα, ο διαιτητής Κουτσιαύτης υπέδειξε δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος, ωστόσο τόσο η τοπική ομάδα στο 38′ με τον Τουράμ όσο και ο Πανιώνιος στο 45′ με τον Μασούντ δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Τελικά το ματς κρίθηκε με γκολ του Ντουρμισάι στο 53′.

Τον έσωσε ο Ρέι
Στη Λιβαδειά, στη σκιά του τραγικού περιστατικού με τον χαμό του οπαδού του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος έμεινε σε ρηχά νερά και μοιραία ξεκίνησε με γκέλα το πρωτάθλημα μένοντας στο 0-0. Μάλιστα κινδύνευσε σοβαρά και με ήττα όμως ο Ρέι τόσο στο 53′ όταν απέκρουσε με τη βοήθεια και του δοκαριού το σουτ του Γιουσούφ όσο και στο 94′ όταν αποσόβησε τετ α τετ του Γιακουμάκη, έσωσε τον Δικέφαλο. Δεν δικαιώθηκε η επιλογή του Ράζβαν Λουτσέσκου να προβεί σε ροτέισον.

Exit mobile version