Αρχική ΕΠΟ Εθνικές Ομάδες Νίκη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για την εθνική Ελλάδος επί ολλανδικού εδάφους

Νίκη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα για την εθνική Ελλάδος επί ολλανδικού εδάφους

Σε φιλικό αγώνα, ο οποίος είχε χαρακτήρα προπόνησης στο γήπεδο WWNA του Άπελντοορν, η Εθνική Ομάδα νίκησε 2-0 την Global Football Academy.

Tο σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Μασούρας με πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια και ασίστ του Σιώπη, που είχε συνδυαστεί με τον Κώτσιρα.

Λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα (87’), ο Κουλούρης διαμόρφωσε με κεφαλιά το αποτέλεσμα, ύστερα από σέντρα του Μασούρα κι αφού προηγουμένως η μπάλα είχε περάσει από τα πόδια του Κουρμπέλη, του Φορτούνη, του Κώτσιρα και του Πέλκα.

Η Εθνική Ομάδα δημιούργησε και σε άλλες φάσεις προϋποθέσεις για γκολ, με πιο σημαντικές τις ακόλουθες:

14’ Ύστερα από βαθιά πάσα του Βαλεριάνου και κεφαλιά του Ντουρμισάι, το σουτ του Κολοβού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.
16’ Έπειτα από σουτ του Μασούρα, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και την μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο τερματοφύλακας της GFA.
49΄ Μετά τον συνδυασμό Φορτούνη, Κουλούρη και πλασέ του επιθετικού του Ατρομήτου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και γύρισε πάλι στον διεθνή φορ που πλάσαρε εκ νέου, αλλά με παρεμβολή αντιπάλου σχεδόν πάνω στη γραμμή η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
68’ Ο Μπακασέτας έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Φορτούνη, που απέφυγε δύο παίκτες στο κέντρο και άνοιξε το παιχνίδι στον Κουλούρη. Ο τελευταίος γύρισε την μπάλα εκ νέου στον Φορτούνη, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ποιοι έπαιξαν για την Εθνική
Μπάρκας (46’ Πασχαλάκης), Βαλεριάνος, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σιώπης (46’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (63΄Μασούρας), Μαυρίας (46’ Μάνταλος), Μασούρας (46’ Φορτούνης), Κολοβός (46’ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (46’ Κουλούρης), Κούτρης (72’ Μαυρίας).

Exit mobile version