Αρχική SocceroPolis Media Τηλεθέαση: Νικητής ο ΣΚΑΪ το βράδυ των εκλογών

Τηλεθέαση: Νικητής ο ΣΚΑΪ το βράδυ των εκλογών

Ημέρα εκλογών ήταν εκείνη της Κυριακής 26 Μαΐου, όπου οι τηλεοπτικοί σταθμοί διαμόρφωσαν το πρόγραμμά τους με ειδικές εκπομπές προκειμένου να καλύψουν την τρέχουσα επικαιρότητα.

Από το πρωί, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, τα κανάλια βρέθηκαν να κάνουν το δικό τους ενημερωτικό μαραθώνιο με τον Σκάι να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής της κούρσας. Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, από τις 18.00 έως και τις 02.00, της Κυριακής, όπου τα exit polls και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είχαν την τιμητική τους, το κανάλι του Φαλήρου έκανε 23,6% στο σύνολο και 17,6% στο δυναμικό κοινό.

Με τη Σία Κοσιώνη στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο στις επάλξεις, με εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο των media και της πολιτικής σκηνής, αλλά χωρίς κανέναν καλεσμένο από το ΣΥΡΙΖΑ, λόγω του εμπάργκο που έχει το κανάλι από την κυβέρνηση, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε. O Σκάι συνέχισε με ποσοστά άνω του 20% και μετά τα μεσάνυχτα αφού είχε συνεχή ροή αποτελεσμάτων.

Στη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης βρέθηκε ο Ant1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ζωντανές συνδέσεις με τα στρατηγεία των κομμάτων, οι πρώτες δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και όλες oι αντιδράσεις σε ζωντανές συνδέσεις, χάρισαν στο σταθμό του Αμαρουσίου το 16,1% του συνόλου και το 18,5% στο δυναμικό κοινό.

Ακολούθησε ο Alpha, με 11,6% στο σύνολο και 12,2% στους τηλεθεατές 18-54, η ΕΡΤ1 με 8,7% και 6,8%, το Open με 7,2% στο σύνολο και 8% στο δυναμικό. Τελευταίο στον εκλογικό μαραθώνιο τερμάτισε το Star, συγκεντρώνοντας με 6,7% και 8,3%.

Πηγή: reader.gr

Exit mobile version