Αρχική Διαιτησία Διεθνής Διαιτησία Ο έμπειρος Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε να διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με...

Ο έμπειρος Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε να διευθύνει το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα

Ο Φέλιξ Μπριχ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα, στον οποίο θα κριθεί η παρουσία του «Δικεφάλου του Βορρά» στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Γερμανός είναι αρκετά έμπειρος με παρουσία σε πολλές σημαντικές αναμετρήσεις, ήταν ο διαιτητής του τελικού του Champions League το 2017 (Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης 1-4), ενώ έδωσε το παρών στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο (Σερβία-Ελβετία 1-2).

Μπορεί ο Μπριχ να μην έχει πλούσια προϊστορία με ελληνικές ομάδες με μόλις τέσσερις αναμετρήσεις, όμως σε καμία απ’ αυτές δεν υπήρξε νίκη ομάδας από τη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2007-2008 ήταν διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Ρέιντζερς (1-1) για το Κύπελλο UEFA, τη σεζόν 2009-2010 σφύριξε στην εντός έδρας ήττα των «πράσινων» από την Ατλέτικο Μαδρίτης στα play-offs του Champions League (3-2), τη σεζόν 2013-2014 ήταν διαιτητής στην βαριά ήττα του Ολυμπιακού από την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκη» για το Champions League (4-1), ενώ στο πιο πρόσφατο ματς με ελληνικό ενδιαφέρον ήταν διαιτητής στην εκτός έδρας ισοπαλία της Εθνικής με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Exit mobile version