Αρχική Plus Ο Κάρολ αρνήθηκε να κάνει χειραψία με μία ενδεκάδα λόγω εθνικού ύμνου!

Ο Κάρολ αρνήθηκε να κάνει χειραψία με μία ενδεκάδα λόγω εθνικού ύμνου!

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει στην Βόρειο Ιρλανδία με τον πρώην τερματοφύλακα των ΟΦΗ και Ολυμπιακού και νυν της Λίνφιλντ, Ρόι Κάρολ, ο οποίος αποφάσισε να μην κάνει χειραψία με την ενδεκάδα της Κλίφτονβιλ πριν τον ματς των δύο ομάδων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

“Θα πρέπει κάποιος να ρωτήσει τον Ρόι για να μας δώσει μία εξήγηση. Εάν ήταν στην ομάδα μου θα είχα τεράστιο θέμα. Μόνο εκείνος μπορεί να μας πει γιατί αποφάσισε να πράξει με αυτό τον τρόπο.

Για μένα, πρόκειται για μία χειραψία που δείχνει πως υπάρχει fair play μεταξύ των ποδοσφαιριστών και εκείνος επέλεξε να μην το τηρήσει.

Δεν διοικώ την Λίνφιλντ, δεν είμαι προπονητής της, ούτε ενδιαφέρομαι για το τι κάνει ή δεν κάνει. Ο Κάρολ το έκανε γιατί ήθελε να βρίσκεται στο επίκεντρο”, δήλωσε ο προπονητής της Κλίφτονβιλ, Μπάρι Γκρέι.

Βέβαια, φαίνεται πως υπάρχει εξήγηση για την στάση του 41χρονου γκολκίπερ, καθώς φαίνεται να εξέφρασε την αντίδρασή του για το γεγονός ότι στον περσινό τελικό του Κυπέλλου οι παίκτες της Κλίφτονβιλ κατέβασαν το κεφάλι κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Exit mobile version