Αρχική Super League 1 Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Μανούσος γιατί παράκουσε οδηγία

Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Μανούσος γιατί παράκουσε οδηγία

Παρελθόν από τον Πλατανιά θα αποτελέσει ο Γιώργος Μανούσος, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση που είχε ο 29χρονος επιθετικός με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Μανούσος είχε κληθεί σε απολογία διότι παραβίασε την εντολή του προέδρου της ΠΑΕ Πλατανιάς, Mανώλη Μαθιουλάκη, για απαγόρευση δηλώσεων αναφορικά με ό,τι συνέβη στο Καραϊσκάκη, στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο 29χρονος επιθετικός συναντήθηκε την Τετάρτη (3/5) με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν πρόωρα το συμβόλαιο που τους δέσμευε ως το καλοκαίρι του 2018.

Ο Μανούσος είχε μιλήσει προ ημερών στην ιστοσελίδα “sportit” και είχε υποστηρίξει μεταξύ άλλων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: “Δεν συνέβη κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει στα γήπεδα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο συμπαίκτης μου, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι μας χτύπησε κάποιος ή έστω μας ακούμπησε. Δεν γνωρίζω εάν ο συμπαίκτης μου ήταν εκεί την ώρα του ημιχρόνου ή βρισκόταν έξω από τα αποδυτήρια για προθέρμανση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκτός από ένταση με ύβρεις και φωνές δεν συνέβη κάτι άλλο”.

Exit mobile version