Αρχική Super League 1 Πρέσινγκ ΟΣΦΠ στον εισαγγελέα της ΕΠΟ για τις καταγγελίες κατά ΠΑΟΚ!

Πρέσινγκ ΟΣΦΠ στον εισαγγελέα της ΕΠΟ για τις καταγγελίες κατά ΠΑΟΚ!

Κλιμακώνει τις ενέργειες του σε βάρος του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε επιστολή στον υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ ζητώντας ενημέρωση για την πορεία των δύο καταγγελιών που έχει κάνει σε βάρος του ΠΑΟΚ, παρότι η ενέργειες του εν λόγω οργάνου είναι ήδη γνωστές!

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός ζητεί να πληροφορηθεί ποιες είναι οι ενέργειες του «ποδοσφαιρικού εισαγγελέα» στην καταγγελία που έκανε η ΠΑΕ ζητώντας την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και για την καταγγελία με την οποία ζητεί επίσης αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια εκτός γηπέδου που έγιναν με αφορμή την τέλεση του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και για τον γιατρό του αγώνα.

Όμως, όπως είναι ήδη γνωστό και στον Ολυμπιακό ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» της ΕΠΟ έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στα Γιάννενα με το άρθρο του πειθαρχικού κώδικα που προβλέπει χρηματικό πρόστιμο. Η εν λόγω υπόθεση θα συζητηθεί στις 15/3.

Όσον αφορά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για τα συμβάντα της Τούμπας, όπως επίσης είναι γνωστό ο «ποδοσφαιρικός εισαγγελέας» έχει απορρίψει τις καταγγελίες που έκανε ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια εκτός γηπέδου μετά την απόφαση μη τέλεσης του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και για τον γιατρό του αγώνα και γι’ αυτό δεν άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του ΠΑΟΚ.

Exit mobile version